Vanamo Kide Kosmos

1 455,00 kr Inkl. moms

Vanamo Kide Kosmos er en af de mest populære bomuldsvikler fra Vanamo. De skønne farver i turkis, lilla og sort er en smuk kombination - især sammen med de lille hint af hot pink der også er i fastviklen.

Med 100% økologisk bomuld (GOTS) skal du ikke være bekymret om skadelige stoffer og du skåner samtidig miljøet.

Flere detaljer

Vanamo

Nyt produkt

70 tilbage på lager

Leveringstid ca. 3-4 dage

Kun online

Alle bomuldsvikler i Kide vævningen er skønne, easycare og stærke vikler. Viklerne er velegnede til babyer i forskellige aldre og størrelser. Vanamo vikler har et skønt diagonalt stræk, de er formbare og er lette at vikle med. Kide vævningen giver optimal støtte til både barnet og forældrene. Denne medium tykke vikle er perfekt til babyer og giver samtidig støtte nok til det større barn. Kide fastviklen er skøn blød fra starten, og over tid, og ved at bruge den bliver den helt fantastisk lækker blød!

Ordet "kide" betyder iskrystaller, og Kide-mønsteret blev inspireret af de traditionelle håndvævede finske tekstilvarer. Kide-vævningen er en kompleks blanding af flere metoder, som skaber den unikke, stramme, porøse og komfortable vævning. Efter den første vask vil vikle puffe op, og den unikke tekstur fremkommer. Kide mønster er designet af tekstil designer Katja Hynninen.

Fastviklen fra Vanamo kan maskinvaskes i varmt vand (40 grader), hænge tørres, stryges med medium varme. Tørretumbler (med lav varme) kan bruges lejlighedsvis, men husk at tørretumbler også slider stoffet hurtigere.

MaterialeBomuld
Tykkelse (GSM)Tyk (over 280 gms)
FarveBlå
Materialer100% økologisk bomuld (GOTS)
VævningKide
Vægt per areal298 g/kvm
VaskMaskinvask 40 grader, brug flydende vaskemiddel eller sæbebær
StrygningKan stryges
BæremetoderMave, ryg og hoftebæring

Skriv en anmeldelse

Vanamo Kide Kosmos