Caboo Lite - Flere farver

549,00 kr Inkl. moms

Den nye generation strækvikle.

Med alle fordelene fra strækviklen, men ingen af ulemperne. Caboo gør det legende let at få din nyfødte baby i den rette ergonomiske position. Caboo tages på som en t-shirt og baby placeres heri - med masser af tryghed, nærhed og kærlighed. Alt imens du har begge hænder fri.

Caboo Lite passer fra nyfødt og indtil 14,5 kg.

Flere detaljer

Close

Nyt produkt

Dette produkt er desværre ikke længere på lager

Caboo Lite er en lidt lettere version af Caboo +Bomuld, det betyder den er lidt tyndere, mindre varm og fylder lidt mindre.

Med Caboo Lite er det muligt at bære dit barn foran, mens du har hænderne fri. Det er endda muligt at amme mens baby er i viklen. Perfekt til forældre med en nyfødt baby!

Caboo Lite tages på som en tshirt og strammes til ved at trække i enden af stoffet - igennem de de ringe der sidder i siden - det er også muligt at stramme efter baby er sat i. Når baby er sat i den inderste del bindes den yderste del rundt om dig og baby, for at give den sidste stabilitet.

Caboo Lite har samme funktion som en almindelig strækvikle, men uden de mange meter stof. Og uden du behøver at sætte dig ind i hvordan du får viklet de mange meter stof korrekt rundt om dig og baby. Nemt, ergonomisk, sikkert og hurtigt!

  • Bomuld/polyester blanding
  • Fra 2,3 - 14,5 kg
  • Nem at bruge
  • Let justering ved at trække stoffet gennem ringene
  • Bløde brede stropper der sikrer god vægtfordeling og støtte
  • Kryds på ryggen
  • Lettere stof = mindre varm
MaterialeBomuld
TypeStrækvikle
Materialer60% Bomuld, 40% Polyester
Kan brugesfra 2,3 - 15 kg
BæremetoderMave-mod-mave og hoftebæring

Skriv en anmeldelse

Caboo Lite - Flere farver

Kunder, der købte denne vare, købte også