Close Blepakke til nyfødt

384,30 kr Inkl. moms

549,00 kr Inkl. moms

-30%

Blepakke til den nyfødte baby.

Ønsker du at prøve stofbleer til din lille baby - men kan ikke helt overskue at sammensætte din egen pakke. Så er Close blepakke til nyfødt en økonomisk, god og let tilgængelig løsning.

Pakken indeholder 6 pastelfarvede AI2 bleer (Alt I To) og 10 indlæg.

Flere detaljer

Close

Nyt produkt

Dette produkt er desværre ikke længere på lager

Close pop-in blepakke til nyfødt indeholder 6 AI2 bleer.

AI2-bleer er en fantastisk løsning til de helt små. Den er nem, økonomisk og hurtigt tørrende.

Hvad er en All in two, eller alt i to, ble?

Det er en ble der besår af 2 dele. En skal/cover yderst. Og et sugende lag der kan skiftes inderst. Skallen kan bruges flere gange så længe den ikke er blevet beskidt. Det er derfor det er så økonomisk en løsning - for du har hermed ikke brug for at købe helt så mange bleer.

Fordi indlæggene ikke sidder fast i selve bleen (som på en AIO) er de også hurtigere om at tørre - hvilket kan være en stor fordel på tidspunkter hvor baby tisser ofte.

Skallen på bleen er lavet i PUL materiale der er vandafvisende og søger for at dit barn holdes tør, de sugende indlæg består af soya bønne-materiale, der er blødt mod babys hud og utroligt sugende på den ene side - og på den anden side af indlægget er et stay-dry sugende materiale.

Det er muligt at tilkøbe ekstra boosters eller natboosters hvis du har brug for endnu mere sug. Men de medfølgende indlæg er i langt de fleste tilfælde nok sug, da den lille baby skiftes ofte.

Close pop-in nyfødt bleen passer fra 2 - 5,5 kg. Hvad det svarer til aldersmæssigt afhænger af barnet, da der kan være stor forskel på hvor hurtigt det enkelte barn tager på.

Bleen lukkes med velkro med stræk der sikrer at stofbleen kommer til at sidde tæt om baby hver gang. Skallen på stofbleen er dejlig blød for baby og sikrer at der er god åndbarhed for babys sarte hud.

Bleen fra Close har dobbelt elestik ved benene for at sikre at bleen er lækagefri. stofbleen er udformet så den sidder under navlestrengsstumpen foran.

Stofbleerne kommer i følgende farver:

newborn_pastels.jpg

Vi fører også Close Pop-in AIO bleer, Close svømmebleer, Close trainingpants, Close boosters. Se desuden mange flere produkter fra Close her.

VaskMaskinvask 60 grader

Skriv en anmeldelse

Close Blepakke til nyfødt

Kunder, der købte denne vare, købte også