Close Pop-in Træningsble til dag - Squirrel

76,30 kr Inkl. moms

109,00 kr Inkl. moms

-30%

Skønne pottetræningsbleer fra Close der er designet til at føles og ligne almindelige underbukser hjælper barnet i overgangen fra ble til potte.

Pottetræning kan være en stor udfordring, både for barn, mor og far. Med træningsbleerne fra Close hjælper du alle parter lidt bedre igennem overgangen.

Bedst egnet til brug om dagen.

Flere detaljer

Close

Nyt produkt

Dette produkt er desværre ikke længere på lager

Skønne pottetræningsbleer fra Close der er designet til at føles og ligne almindelige underbukser hjælper barnet i overgagnen fra ble til potte.

Pottetræning kan være en stor udfordring, både for barn, mor og far - men også for vaskemaskinen. Med træningsbleerne fra Close hjælper du alle parter lidt bedre igennem overgangen. Barnet får færre oplevelser af at have fejlet, og mor og far undgår en del vask af gulve, tøj, dyner og barn.

Pottetræningsbleen fåes i 2 forskellige typer: 1 til dag og 1 til nat.

Dagsbleen er designet i som en almindelig underbuks, men med lidt ekstra skjult hjælp til at fange de små uheld. Træningsbleen kan trækkes op og ned - præis som en helt almindelig underbuks.

I kernen af træningsbleen er der et sugende lag og et lag PUL. Det betyder at træningsbleen kan fange en mindre mængde tis uden at alt tøjet bliver vådt og skal skiftes. Barnet får stadig fornemmelsen af at have tisset - og det hjælper dermed på deres forståelse af hvad der sker - og kan derfor hjælpe til en hurtigere overgang mellem ble og potte.

Dagsbleen er kun beregnet til mindre uheld og til brug om dagen.

Træningsbleen til nat og dag findes i 2 forskellige prints - sjove og farverige som resten af produkterne fra Close. Børnene vil elske at få dem på.

Træningsbleerne er lidt små i størrelserne, er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge - så gå en størrelse op.

Skriv en anmeldelse

Close Pop-in Træningsble til dag - Squirrel