• -40%
Close vendbar hagesmæk (6+ mrd) - Kokeshi Doll
Close vendbar hagesmæk (6+ mrd) - Kokeshi Doll
Close vendbar hagesmæk (6+ mrd) - Kokeshi Doll
Close vendbar hagesmæk (6+ mrd) - Kokeshi Doll

Close vendbar hagesmæk (6+ mrd) - Kokeshi Doll

Sidste elementer på lager
47,40 kr. 79,00 kr. -40%
Inkl. moms 1-2 hverdage

Lækker hagesmæk i høj kvalitet.

Hagesmækken kan vendes med den vandafvisende mønstersiden eller den sugende side ud. Der er mulighed for at den nederste del af hagesmækken kan foldes op, og danne en lille lomme til opsamling af mad.

Den vendbare hagesmæk passer fra ca. 6 måneder.

På et tidspunkt skal dit lille barn også i gang med at lære og spise.

Det er en hyggelig tid, men kan også være fyldt med nye udfordringer, og som forældre har man ofte en masse spørgsmål til tiden fra amning/flaske over overgangsmad og til baby kan spise helt almindeligt.

Hvornår skal baby starte med at spise? Hvor meget skal baby spise? Hvad skal baby spise? Skal baby have grød eller skal du vælge BLW?

Ingen børn er ens i forhold til hvad der virker bedst - men en ting er sikkert uanset hvornår, hvordan eller hvad baby spiser:

De sviner!

Derfor er en god hagesmæk et uundværligt tilbehør til tiden hvor baby lærer at spise.

Close vendbar hagesmæk er den traditionelle hagesmæk der hænger lige ned og dækker det forreste. Stage 2 hagesmækken kan vendes både med mønstersiden ud af. Denne side af hagesmækken skyr væske og sørger for at baby ikke får for meget snavs på trøjen. Den anden side af hagesmkken suger væske og kan derfor være en stor hjælp når baby drikker. Stage 2 hagesmækken kan foldes på ved hjælp af knapper så der dannes en lille lomme forneden der samler maden op - så du får lidt mindre på gulvet.

Alle hagesmække er vandtætte og smudsafvisende - så de er lige til at tørre af efter måltidet. og så kan de naturligvis maskinvaskes.

Se også forklæde hagesmækkene fra Close i samme skønne designs.

Materialer
100% polyester laminat med TPU membran
2 Varer
No reviews

16 andre produkter i samme kategori

Produkt tilføjet til dine favoritter
Produkt tilføjet til sammenligning

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.