• -40%
Close Forklæde hagesmæk - Rockets
Close Forklæde hagesmæk - Rockets
Close Forklæde hagesmæk - Rockets
Close Forklæde hagesmæk - Rockets

Close Forklæde hagesmæk - Rockets

Ikke på lager
77,40 kr. 129,00 kr. -40%
Inkl. moms

Lækker hagesmæk i høj kvalitet.

Forklæde hagesmækken med ærmer dækker hele overkroppen. Med denne hagesmæk-type kan du virkelig sørge for at babys tøj forbliver rent hele vejen igennem måltidet - også selvom i bruger BLW metoden.

Hagesmækken fåes i to størrelser: 6-18 måneder og 18-36 måneder.

På et tidspunkt skal dit lille barn også i gang med at lære og spise.

Det er en hyggelig tid, men kan også være fyldt med nye udfordringer, og som forældre har man ofte en masse spørgsmål til tiden fra amning/flaske over overgangsmad og til baby kan spise helt almindeligt.

Hvornår skal baby starte med at spise? Hvor meget skal baby spise? Hvad skal baby spise? Skal baby have grød eller skal du vælge BLW?

Ingen børn er ens i forhold til hvad der virker bedst - men en ting er sikkert uanset hvornår, hvordan eller hvad baby spiser:

De sviner!

Derfor er en god hagesmæk et uundværligt tilbehør til tiden hvor baby lærer at spise.

Forklæde hagesmækken med ærmer dækker hele overkroppen. Med denne hagesmæk-type kan du virkelig sørge for at babys tøj forbliver rent hele vejen igennem måltidet - også selvom i bruger BLW metoden. Forklæde hagesmækken har en lomme foran der opsamler medrester og lukkes med justerbare knapper i nakken, så barnet har svært ved selv at tage hagesmækken af.

Forklæde hagesmækken kan med fordel også bruges når barnet skal male eller lave andet der grisser. Hagesmækken fåes i to størrelser: 6-18 måneder og 18-36 måneder.

Alle hagesmække er vandtætte og smudsafvisende - så de er lige til at tørre af efter måltidet. og så kan de naturligvis maskinvaskes.

Se også forklæde hagesmækkene fra Close i samme skønne designs.

Materialer
100% polyester laminat med TPU membran
No reviews

15 andre produkter i samme kategori

Produkt tilføjet til dine favoritter
Produkt tilføjet til sammenligning

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.