Spis og Bad

I denne kategori finder du en masse udstyr til baby. Udstyr der bruges når baby skal spise og når baby skal bade.

Hagesmæk til baby der lærer at spise - sjovt og funktionelt

På et tidspunkt skal dit lille barn i gang med at lære og spise.

Det er en hyggelig tid, men kan også være fyldt med nye udfordringer, og som forældre har man ofte en masse spørgsmål til tiden fra amning/flaske over overgangsmad og til baby kan spise helt almindeligt.

Hvornår skal baby starte med at spise? Hvor meget skal baby spise? Hvad skal baby spise? Skal baby have grød eller skal du vælge BLW?

Ingen børn er ens i forhold til hvad der virker bedst - men en ting er sikkert uanset hvornår, hvordan eller hvad baby spiser:

De sviner!

Derfor er en god hagesmæk et uundværligt tilbehør til tiden hvor baby lærer at spise.

Badetøj til baby - i svømmehal og til stranden

Udstyr skal der også til når baby skal med en tur på stranden eller i skal til babysvømning i svømmehallen.

I badehallen er det vigtigt at badebleen holder tæt, så der ikke sker uheld i vandet.

Og når sommeren nærmer sig er der mange børnefamilier der søger til stranden og mod varmere himmelstrøg. Før du tager din baby eller dit lille barn med til vandet skal du finde et sæt badetøj til baby. 

UV dragt giver beskyttelse i sommersolen

Det er ikke helt ligemeget hvordan du beskytter dit barns hud mod solens stråler. Solcreme skal der naturligvis til, men der er altid risiko for at man får for lidt og for sjældent smurt på.

Derfor er en UV dragt helt uundværlig som beskyttelse af dit barns hud. Med badetøj fra Close er du sikker på at dit barn bliver ordentligt beskyttet mod solen - de er nemlig alle UPF 50+. Og så er i klar til en dag med sjov og hygge ved stranden, helt uden bekymringer.

Er det den i den danske sommer i skal nyde ferien, kan det også være værd at overveje at købe en badedragt der er let foret.

Husk nu Solhatten!

Noget der næsten er endnu vigtigere end UV dragten er solhatten. Lige netop babys hovede er ekstra sart, og ekstra udsat, for solens stråler. Det er heller ikke ti at få smurt solcreme på, og ikke alle babyer har hår nok til at det tager solen.

Derfor er det så vigtigt at baby og det lille barn får en solhat på, og helst en med skygge ned i nakken. Og helst en i samme materiale som badetøjet, altså en der også er UV beskyttet.

Filtrér efter

Filter
Produkt tilføjet til dine favoritter
Produkt tilføjet til sammenligning

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.