Little Frog Ringslynge - Sapphire - 1
Little Frog Ringslynge - Sapphire - 2
Little Frog Ringslynge - Sapphire - 3
Little Frog Ringslynge - Sapphire - 1
Little Frog Ringslynge - Sapphire - 2
Little Frog Ringslynge - Sapphire - 3

Little Frog Ringslynge - Sapphire

1192-Rings-Littl
På lager - Levering 1-2 hverdage
329,00 kr.
Inkl. moms 1-2 hverdage

Fantastisk ringslynge - smukt design og farve! 

Ringslyngen er i flot blå graduering - ret populær blandt vores mænd. Slyngen er i 100% bomuld og dejlig blød helt fra start.

Ringslyngen fra Little Frog er især velegnet til yngre babyer, da den er forholdsvis tynd og dermed mere skånsom og blød mod babys hud.

Ringslynge størrelse
  • Medium (200 cm)

 Kundebedømmelser og anmeldelser
Ingen har skrevet en anmeldelse endnu
 

En ringslynge er det oplagte bæreredskab til de korte ture, til indkøbsturen, til turen fra bilen og ind til børnehaven med de større søskende. Det er nemt og hurtigt at få den lille op og ned - især med lidt øvelse.

Med en ringslynge fra Little Frog får du en skøn ringslynge der er blød fra starten af og det er derfor den perfekte første ringslynge.

Den smyger sig om kroppen, hvilket betyder at slyngen glider let i ringene og det er derfor lettere at få strammet slyngen og få den til at sidde helt perfekt.

Slyngerne fra Little Frog er produceret efter EN 13209-2 og Eco-Tex Standard, så du er sikker på at der ikke er nogle skadelige stoffer i ringslyngen. Ringslyngerne er desuden testet og certificerert efter PN-EN ISO 13934, og du er derfor sikker på at kvaliteten er helt i top. 

Der forventes at ringslyngen vil krympe efter første eller anden vask - dog max 5%, og slyngerne er derfor lavet 5% længere (dvs at en vikle i størrelse 6 (4,6 m) starter ud med at måle 4,85 m) 

Materialer
100% bomuld
Tykkelse (GSM)
Medium (220 - 280 gsm)
Farve
Blå
Bæremetoder
Mave-mod-mave
På hoften
På ryggen
Vævning
Broken Twill
GSM (tal)
220 g/kvm
2 Varer
5902406011916

Folk, der købte denne vare købte også:

16 andre produkter i samme kategori

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.