Little Frog Ringslynge - Sky Cube
Little Frog Ringslynge - Sky Cube
Little Frog Ringslynge - Sky Cube
Little Frog Ringslynge - Sky Cube
Little Frog Ringslynge - Sky Cube
Little Frog Ringslynge - Sky Cube

Little Frog Ringslynge - Linen Sky Cube

På lager
525,00 kr.
Inkl. moms 1-2 hverdage

Den smukke Sky Cube: Nu med hør.

Ringslyngen er i de smukke Cube mønster. Helt fantastisk blød og dejlig fra allerførste dag. En stærk ringslynge 80 % bomuld og 20 % hør.

Hør indholdet giver desuden slyngen et fantastisk shine.

Slyngen egner sig både til helt nyfødte, men er også god til større børn.

En ringslynge er det oplagte bæreredskab til de korte ture, til indkøbsturen, til turen fra bilen og ind til børnehaven med de større søskende. Det er nemt og hurtigt at få den lille op og ned - især med lidt øvelse.

Med en ringslynge fra Little Frog får du en skøn ringslynge der er blød fra starten af og det er derfor den perfekte første ringslynge.

Den smyger sig om kroppen, hvilket betyder at slyngen glider let i ringene og det er derfor lettere at få strammet slyngen og få den til at sidde helt perfekt.

Slyngerne fra Little Frog er produceret efter EN 13209-2 og Eco-Tex Standard, så du er sikker på at der ikke er nogle skadelige stoffer i ringslyngen. Ringslyngerne er desuden testet og certificerert efter PN-EN ISO 13934, og du er derfor sikker på at kvaliteten er helt i top. 

Der forventes at ringslyngen vil krympe efter første eller anden vask - dog max 5%, og slyngerne er derfor lavet 5% længere (dvs at en vikle i størrelse 6 (4,6 m) starter ud med at måle 4,85 m) 

Materialer
20 % hør / 80 % bomuld
Tykkelse (GSM)
Medium (220 - 280 gsm)
Materiale
Bomuld
Hør
Farve
Blå
Hvid
Bæremetoder
Mave-mod-mave
På hoften
På ryggen
Vævning
Jaquard
GSM (tal)
250-260 gsm
Skuldertype
Gathered (almindelig)
No reviews

16 andre produkter i samme kategori

Produkt tilføjet til dine favoritter
Produkt tilføjet til sammenligning

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.