Udsalg! Little Frog Ringslynge - Bamboo Sugilite Se lager

Little Frog Ringslynge - Bamboo Sugilite

314,30 kr Inkl. moms

449,00 kr Inkl. moms

-30%

Fantastisk ringslynge - smukt design og farve! 

Ringslyngen er i de skønneste lilla striber - lige til at blive glad af. Slyngen er i 55% bomuld og 45 % bambus, og dejlig blød helt fra start.

Perfekt til sommeren.

Ringslyngen Bamboo Sugilite fra Little Frog er især velegnet til små babyer.

Flere detaljer

Little Frog

Nyt produkt

1 tilbage på lager

En ringslynge er det oplagte bæreredskab til de korte ture, til indkøbsturen, til turen fra bilen og ind til børnehaven med de større søskende. Det er nemt og hurtigt at få den lille op og ned - især med lidt øvelse.

Med en ringslynge fra Little Frog får du en skøn ringslynge der er blød fra starten af og det er derfor den perfekte første ringslynge.

Den smyger sig om kroppen, hvilket betyder at slyngen glider let i ringene og det er derfor lettere at få strammet slyngen og få den til at sidde helt perfekt.

Slyngerne fra Little Frog er produceret efter EN 13209-2 og Eco-Tex Standard, så du er sikker på at der ikke er nogle skadelige stoffer i ringslyngen. Ringslyngerne er desuden testet og certificerert efter PN-EN ISO 13934, og du er derfor sikker på at kvaliteten er helt i top. 

Der forventes at ringslyngen vil krympe efter første eller anden vask - dog max 5%, og slyngerne er derfor lavet 5% længere (dvs at en vikle i størrelse 6 (4,6 m) starter ud med at måle 4,85 m) 

MaterialeBambus
Tykkelse (GSM)Tynd (under 220 GSM)
FarveLilla
Længde2 m
Materialer55 % bomuld / 45 % bambus
VævningBroken Twill
Vægt per areal200 g/kvm
Kan brugesfra fødslen og op til 15 kg
BæremetoderMave, ryg og hoftebæring

Skriv en anmeldelse

Little Frog Ringslynge - Bamboo Sugilite