Yaro Ringslynge - Foxes Puffy Orange Purple Hemp Tencel

648,00 kr Inkl. moms

Smuk, stærk og lækker ringslynge!

Yaro Foxes Puffy Orange Purple Hemp Tencel er den oplagte toddleregnede ringslynge. Den egner sig også bedst til den erfarne vikler.

Ringslyngen er lavet i 45% bomul, 25 % hamp og 20 % tencel, med et gsm på hele 415. Det giver en ringslynge der er dejlig blød, og samtidig utrolig stærk.

Flere detaljer

Yaro

Nyt produkt

Dette produkt er desværre ikke længere på lager

Med en ringslynge har du altid 2 hænder fri - og samtidig din lille baby helt nær. Der er ingen bedre følelse.

En ringslynge er det oplagte bæreredskab til de korte ture, til indkøbsturen, til turen fra bilen og ind til børnehaven med de større søskende. Det er nemt og hurtigt at få den lille op og ned - især med lidt øvelse. En ringslynge kan bruges helt fra nyfødt og til barnet er i hvert fald 3 år.

Ringslyngen bruges oftest til bindinger foran og på hoften, men med lidt øvelse kan den også sagtens bruges til rygbindinger.

Selvom det kan virke svært at finde ud af at få sat ringslyngen godt - uden ringene ryger for langt ned - så er det slet ikke så svært og med lidt øvelse så bliver det hurtigt hverdag.

Se her hvordan du nemt sætter din nyfødte i ringslyngen:

Yaro er et hollandsk viklemærke. Kendt for at producere lækre vikler til en altid overkommelig pris.

Yaro laver både fastvikler og ringslynger i mange forskellige designs. Så du er altid sikker på at kunne finde mindst en vikle eller slynge der bare MÅ være en del af din samling.

Viklerne produceres i mange forskellige materialer - alle med deres fordele. Blandt andet bomuld, hør, bambus, seacell, uld, hamp, tencel og meget andet.

Kan du ikke finde netop den Yaro fastvikle eller ringslynge du lige havde ønsket dig - så send mig en mail på info@abeunger.dk, så er jeg sikker på jeg kan skaffe den hjem.

MaterialeFlere materialer
Tykkelse (GSM)Tyk (over 280 gms)
FarveFlere farver
Materialer45% bomuld / 25% hamp / 20% tencel
Vægt per areal415
BæremetoderMave, ryg og hoftebæring

Skriv en anmeldelse

Yaro Ringslynge - Foxes Puffy Orange Purple Hemp Tencel