Yaro Ringslynge - Basket Emerald

399,00 kr Inkl. moms

Den perfekte ringslynge til nybegynderen.

Dejlig tynd, easycare (100 % bomuld) og blød lige fra start.

Yaro ringslynge Basket Emerald er en del af Yaros budgetlinje. En linje af fastvikler der er kendt for komfort og kvalitet, og hvor slyngen glider nemt i ringene.

Ringslyngen har en gsm på 230 g/m2. En god all-round tykkelse.

Flere detaljer

Yaro

Nyt produkt

Dette produkt er desværre ikke længere på lager

Med en ringslynge har du altid 2 hænder fri - og samtidig din lille baby helt nær. Der er ingen bedre følelse.

En ringslynge er det oplagte bæreredskab til de korte ture, til indkøbsturen, til turen fra bilen og ind til børnehaven med de større søskende. Det er nemt og hurtigt at få den lille op og ned - især med lidt øvelse. En ringslynge kan bruges helt fra nyfødt og til barnet er i hvert fald 3 år.

Ringslyngen bruges oftest til bindinger foran og på hoften, men med lidt øvelse kan den også sagtens bruges til rygbindinger.

Selvom det kan virke svært at finde ud af at få sat ringslyngen godt - uden ringene ryger for langt ned - så er det slet ikke så svært og med lidt øvelse så bliver det hurtigt hverdag.

Se her hvordan du nemt sætter din nyfødte i ringslyngen:

Yaro er et hollandsk viklemærke. Kendt for at producere lækre vikler til en altid overkommelig pris.

Yaro laver både fastvikler og ringslynger i mange forskellige designs. Så du er altid sikker på at kunne finde mindst en vikle eller slynge der bare MÅ være en del af din samling.

Viklerne produceres i mange forskellige materialer - alle med deres fordele. Blandt andet bomuld, hør, bambus, seacell, uld, hamp, tencel og meget andet.

Kan du ikke finde netop den Yaro fastvikle eller ringslynge du lige havde ønsket dig - så send mig en mail på info@abeunger.dk, så er jeg sikker på jeg kan skaffe den hjem.

MaterialeBomuld
Tykkelse (GSM)Medium (220 - 280 gsm)
FarveGrøn
Materialer100% bomuld
Vægt per areal230 g/kvm
BæremetoderMave, ryg og hoftebæring

Skriv en anmeldelse

Yaro Ringslynge - Basket Emerald