Beloved Slings Ringslynge - Frozen Joy

437,50 kr Inkl. moms

625,00 kr Inkl. moms

-30%

Den smukke Frozen Joy ringslynge fra Beloved Slings er en ringslynge fyldt med lækre, og smukke, isvafler. Perfekt til det gode humør.

Ringslyngen er blød fra starten, nem at stramme, ikke for tyk - ikke for tynd og god stærk.

Alt det giver en ringslynge der er perfekt til den lille nyfødte, men samtidig egner sig til de større børn.

Der medfølger en taske i samme design. Perfekt når i skal ud!

Flere detaljer

Beloved Slings

Nyt produkt

1 tilbage på lager

En ringslynge er det oplagte bæreredskab til de korte ture, til indkøbsturen, til turen fra bilen og ind til børnehaven med de større søskende. Det er nemt og hurtigt at få den lille op og ned - især med lidt øvelse.

Med en ringslynge fra Beloved Slings får du en skøn ringslynge i høj kvalitet, der er blød fra starten og det er derfor den perfekte første ringslynge.

Den smyger sig om kroppen, hvilket betyder at slyngen glider let i ringene og det er derfor lettere at få strammet slyngen og få den til at sidde helt perfekt.

Viklerne og ringslyngerne produceres alle i Europa, i bomuld af den højeste kvalitet - og altid i overenssetemmelse med OEKO TEX 100 og EU Norm EN 13209-2 .

Der forventes at ringslyngen vil krympe efter første eller anden vask - dog max 5%, og slyngerne er derfor lavet 5% længere (dvs at en vikle i størrelse 6 (4,6 m) starter ud med at måle 4,85 m)

MaterialeBomuld
Tykkelse (GSM)Medium (220 - 280 gsm)
FarveFlere farver
Materialer100% bomuld (Öko-Tex)
VævningJaquard
Vægt per areal270 g/m2
BæremetoderMave, ryg og hoftebæring

Skriv en anmeldelse

Beloved Slings Ringslynge - Frozen Joy