Alle produkter fra Mogina Creates

De fineste håndlavede sansekæder ♡

Mogina Creates laver de smukkeste sansekæder, der stimulerer både dine og barnets sanser. De er alle håndlavede i Danmark og materialerne er nøje udvalgt med hænderne, øjnene og med hjertet ♡

Alle sansekæderne fra Mogina Creates er lavet af fødevaregodkendte silikoneperler fri for BPA, PVC, phthalater og andre skadelige stoffer.

Så hvis du leder efter en viklekæde eller en ammehalskæde, der rummer alle de bedste tanker fra dansk design og med et nordisk udtryk - look no further!

 

Stimulér barnets sanser

En sansekæde kan give et roligt og samtidig stimulerende afbræk for dit barn. Når du har baby tæt, så giver det masser af tryghed, nærhed og ro. Og nogle gange kan det også blive lidt for kedeligt for den lille! Her kan en sansekæde være en kærkommen aktivitet, der tilbyder en taktil og visuel stimulering af babys sanser.

Sansekæderne fra Mogina Creates giver ro og tryghed - og sanseudvikling i trygge rammer.

 

Sikkerhed

Hos Mogina Creates er sikkerhed i højsædet, og bag mærket står en mega sej tidligere tilsynsførende inden for børnepasningsområdet. Alle produkter er udviklet med sikkerhed for øje og mærket efter de gældende CE-direktiver.

Mogina Creates laver to typer sansekæder - vikle/ranglekæder, der kan fastgøres på viklen og halskæder til mor/far. Benyt altid kun halskæden på egen hals.

Alle materialer er fri for BPA, PVC, phthalater og andre skadelige stoffer, så baby frit kan gumle, nulre og tygge på alle dele af sansekæden.

 

Halskæder

  • Advarsel: Benyt kun halskæden om din egen hals
  • Et smykke, der er både praktisk og smukt
  • En ammehalskæde du ikke har travlt med at få af, når du går ud af døren!
  • Alle materialer er fri for BPA, PVC, phthalater og andre skadelige stoffer

Viklehalskæden er lavet af 13 forskellige perler af fødevaregodkendt silikone og ubehandlet træ. Farverne og mønsteret er nøje sammensat for at give størst mulig variation, når baby rører ved og kigger på perlerne.

Gennem perlerne løber en vokset bomuldssnor. Halskæden har lukning med skydefunktion, så du nemt kan tilpasse længden. Perlerne holdes på plads med en knude på hver side.

 

Viklekæder/Ranglekæder

  • Både lige ved hånden, til at sætte fast og som legetøj til barnet
  • Alternativ til ammehalskæden, der benyttes om halsen
  • Alle materialer er fri for BPA, PVC, phthalater og andre skadelige stoffer

Sansekæden har ranglefunktion i form af to bevægelige ringe i ubehandlet træ. Ranglekæden er lavet af 16 forskellige perler af fødevaregodkendt silikone og ubehandlet træ. Farverne, mønsteret og designet er nøje sammensat for at give størst mulig stimulering, når baby leger med og kigger på sansekæden.

Snoren er trukket gennem perlerne to gange for maksimal styrke og holdbarhed. Ranglekæden er hæftet på en Bibs Loop i en matchende farve.

 

Rengøring og vedligeholdelse

Rengøres med varmt vand og hvis nædvendigt en lille smule opvaskemiddel. 

Læs mere om vedligeholdelse af sansekæder hos Mogina Creates.

Mindre
Viser 1-3 af 3 element(er)

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.