Alle produkter fra Isara

Isara er grundlagt i 2012 af Monica Olairu, som ikke kunne finde den perfekte bæresele til sin nyfødte søn. Derfor besluttede hun sig for at producere den selv. Isaras DNA er en ergonomisk bæresele med høj justerbarhed via fusionen mellem viklens fleksibilitet og bæreselens nemhed, hvor kun det bedste er godt nok - designet og produceret i Europa.

Isara er på en evig rejse i udviklingen af den perfekte bæresele. Ergonomi, funktionalitet, æstestik, holdbarhed og bæredygtighed i skøn forening. I samarbejde med sundhedseksperter og feedback fra bæreentusiaster, har det ikke overraskende resulteret i prisvindende bæreseler udført i flotte farver og mønstre, vævet i de lækreste økologiske bomuldskvaliteter - oftest i blødt viklestof.

Isara The One er det seneste skud på stammen af Isaras "full buckle" bæreseler med klikspænder i både mavebælte og skulderstropper for hurtig af og på. En bæresele, der udmærker sig ved at være ultrajusterbar for både barn og bærer, så komforten altid er i top. Du behøves kun at købe EN bæresele til dit voksende barn. Kan bruges fra 3 til 20 kg. Fra nyfødt uden brug af babyindsats. Se det er et scoop for pengepungen. Findes i et væld af skønne farver og mønstre, som kan ses her: Isara The One farver

Isara Quick er Isaras bud på den ultimative "half buckle". En half buckle har klikspænde i mavebæltet og lange viklestropper til at vikle dit barn, så du derved opnår viklens tætte nærhed. Viklestropperne er også en god løsning, hvis du synes, at det er svært at lukke selen på ryggen. Isaras half buckle udmærker sig ved en smart, tidsbesparende 2in1 løsning, hvor både sæde og ryglængde justeres på samme tid, når du indstiller sædets bredde. Kan bruges fra nyfødt til str. 98, uden brug af babyindsats. Isara Quick er syet i skønne økologiske tekstiler, som kan ses her: Isara Quick farver

Viser 1-4 af 4 element(er)

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.