Hagesmække

På et tidspunkt skal dit lille barn også i gang med at lære og spise.

Det er en hyggelig tid, men kan også være fyldt med nye udfordringer, og som forældre har man ofte en masse spørgsmål til tiden fra amning/flaske over overgangsmad og til baby kan spise helt almindeligt.

Hvornår skal baby starte med at spise? Hvor meget skal baby spise? Hvad skal baby spise? Skal baby have grød eller skal du vælge BLW?

Ingen børn er ens i forhold til hvad der virker bedst - men en ting er sikkert uanset hvornår, hvordan eller hvad baby spiser:

De sviner!

Derfor er en god hagesmæk et uundværligt tilbehør til tiden hvor baby lærer at spise.

Hos Abeunger har vi forskellige tyder hagesmække i skønne designs som børnene elsker.

Vi har flere forskellige versioner af hagesmække.

Den traditionelle hagesmæk der hænger lige ned og dækker det forreste. Close Hagesmækken Stage 2 hagesmækken kan vendes både med mønstersiden ud af. Denne side af hagesmækken skyr væske og sørger for at baby ikke får for meget snavs på trøjen. Den anden side af hagesmækken suger væske og kan derfor være en stor hjælp når baby drikker. Stage 2 hagesmækken kan foldes på ved hjælp af knapper så der dannes en lille lomme forneden der samler maden op - så du får lidt mindre på gulvet.

Hagesmækken kan også fås som et forklæde med ærmer. Med denne hagesmæk-type kan du virkelig sørge for at babys tøj forbliver rent hele vejen igennem måltidet - også selvom i bruger BLW metoden. Forklæde hagesmækken har en lomme foran der opsamler medrester og lukkes med justerbare knapper i nakken, så barnet har svært ved selv at tage hagesmækken af.

Forklæde hagesmækken kan med fordel også bruges når barnet skal male eller lave andet der grisser. hagesmækken fåes i to størrelser: 6-18 måneder og 18-36 måneder.

Den sidste variant du finder i vores sortiment er Tidy Tot. En helt ny type hagesmæk. En hagesmæk formet som et forklæde med ærmer - der er påmonteret en bakke. Det vil sige der ikke er mellemrum mellem baby og bord, og dermed minimerer du svineriet mest muligt. Især er Tidy Tot god til babyer der lærer at spise efter BLW-metoden, eller når I skal på restaurent besøg. 

Alle hagesmække er vandtætte og smudsafvisende - så de er lige til at tørre af efter måltidet. og så kan de naturligvis maskinvaskes.

Filtrér efter

Produkt tilføjet til dine favoritter
Produkt tilføjet til sammenligning

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.