gDiaper stof-indlæg (S)

320,00 kr Inkl. moms

Med stof-indlægget får du et indlæg der kan vaskes og bruges igen og igen.

Ved brug af stofindlæg i dine gPants får du en moderne stofble, der er tynd, lækker og med god sugeevne.

Stofindlæggene består af 4 sugende lag: 2 lag mikrofleece der trækker væsken væk fra babys hus og 2 lag hamp/bomuld der holder på væsken.

Der er 6 indlæg i en pakke. Passer i gPants str. Small.

Flere detaljer

gDiaper

Nyt produkt

2 tilbage på lager

Brug, vask, gentag
gDiapers vaskbare indlæg er smalle og absorberende stofindlæg. Brug dem indeni dine farverige blebukser (gPants).
Stofindlæggene består af 4 sugende lag: 2 lag mikrofleece der trækker væsken væk fra babys hus og 2 lag hamp/bomuld der holder på væsken, så baby forbliver tør.

Vaske instruktioner
Forbered din vaskbare indlæg før første brug ved at vaske dem 3 gange i varmt vand, og uden vaskemiddel. Tør dem imellem vaskene. Ved daglig brug bør indlæggene vaskes ved 60 grader. Jeg anbefaler at du bruger et mildt og babyvenligt vaskepulver eller sæbebær. Undgå at benytte cremer ved brug af stofindlæg. Kan tørretumbles, men det forlænger levetiden at hængetørre dem istedet.

Den rette størrelse
gDiapers vaskbare indlæg kommer i 2 størrelser. Small, der passer i small gPants, og medium/large/XL der passer i gPants i størrelserne medium/large/XL. I newborn anbefaler vi at i bruger engangsinlæg, da det er dem der passer bedst i størrelsen.

Tips ved brug af vaskbare indlæg
De vaskbare indlæg bør skiftes oftere end du ville skifte engangsindlæggene. Når det er tid til et bleskifte, skal du blot fjerne stofindlægget, og putte et nyt indlæg i bleen. Brug den samme gPant gennem flere bleskift. Udskift pouchen, når den er snavset. Ved brug til natten, eller til børn der tisser meget, anbefaler jeg at du ligger to indlæg i af gangen. (Hamp-siderne skal ligge mod hinanden). Du kan også bruge en kombination af engangsinlæg og stofindlæg.
Ved brug af stofindlæg på fuld tid bør du have en beholdning på 18-24 indlæg (3-4 pakker).

VaskMaskinvask ved 60 grader
Antal i pakken6

Skriv en anmeldelse

gDiaper stof-indlæg (S)