gDiapers engangsindlæg (N/S) Se lager

gDiapers engangsindlæg (N/S)

140,00 kr Inkl. moms

Engangsindlæg til de lækre stofbleer fra gDiapers!

Med disse indlæg får du en ble der er lige så nem som en engangsble, men helt uden plastik og med den optimale komfort for dit barn.

Engangsindlæggene fra gDiaper er certificerede cradletocradle, hvilket betyder at de kan optages i naturen på en neutral eller gavnlig måde når de komposteres (kun våde indlæg).

Passer i gPants str. NB/Small.

Flere detaljer

gDiaper

Nyt produkt

Dette produkt er desværre ikke længere på lager

Ny definition på engangsbleen
gDiapers har ændret betydningen af en engansble. Deres simple system sammensætter de skønneste bløde bomulds gPants blebukser med engangsindlæg, der kan komposteres i din private kompost (kun våde indlæg). Engangsindlæggene er certificeret cradle to cradle, og du ved derfor at du samtidig gør noget godt ved miljøet ved at vælge gDiapers engangsindlæg.

Din baby vil elske den åndbare og bløde ble fra gDiapers.

Indhold og brug
Engangsindlæggene er lavet af cellulose, træfluksmasse og superabsorber. De er klorfrie, latexfrie, parfumefri og farvestof fri. Cellulose- og træfluffemassen kommer fra bæredygtigt dyrket og høstet blødt træ. Super absorber er natriumpolyacrylat (SAP) og er en ikke-toksisk vandabsorberende polymer. Engangsindlæggene kan komposteres i din private kompost (kun våde indlæg), skylles ud i toilettet eller smides ud med dit husholdningsaffald. Når det er tid til et bleskifte, skal du blot fjerne engangsindlægget, kassere denne og putte et nyt indlæg i bleen. Brug den samme gPant gennem flere bleskift. Udskift pouchen, når den er snavset.
Cradle to cradle
GNappies engangsindlæg er det eneste bleprodukt, der er certificeres Cradle to Cradle Silver. Det betyder at alt hvad der indgår i produktionen af dem, er blevet gennemgået ud fra 19 menneskelige og miljømæssige sundhedskriterier. Herudfra er det beviseligt fundet at indlægget genabsorberet tilbage i økosystemet på en neutral eller gavnlig måde, når de komposteres (kun våde). gDiapers engangsindlæg er lavet i USA.
Hvor mange?

gDiapers skal, ligesom alle andre bleer, skiftes hver anden til fjerde time. Vores nyfødte / små indsatser leveres i pakker på 40; Medium / Large / XL leveres i pakker på 32.

Antal i pakken40

Skriv en anmeldelse

gDiapers engangsindlæg (N/S)