Little Frog fastvikle - Jasper
Little Frog fastvikle - Jasper
Little Frog fastvikle - Jasper
Little Frog fastvikle - Jasper

Little Frog fastvikle - Jasper

Sidste elementer på lager
449,00 kr.
Inkl. moms 1-2 hverdage

Den smukkeste vikle, i de skønneste efterårsgule farver, passer perfekt til det kommende efterår. Viklen er i 100% bomuld, og dejlig blød helt fra start, det er derfor en rigtig god vikle uanset om det er din første, anden eller tiende vikle.

Viklen egner sig både til helt nyfødte, men er også god til større børn.

Størrelse
  • 6

Med en vikle fra Little Frog får du en skøn vikle der er blød fra starten af og det er derfor en oplagt begyndervikle, da den lettere smyger sig om kroppen, der gør det lettere at stramme viklen og få den til at sidde perfekt.

Viklerne fra Little Frog er produceret efter EN 13209-2 og Eco-Tex Standard, så du er sikker på at der ikke er nogle skadelige stoffer i viklen. Viklerne er desuden testet og certificerert efter PN-EN ISO 13934, og du er derfor sikker på at kvaliteten er helt i top. 

Der forventes at viklen vil krympe efter første eller anden vask - dog max 5%, og viklerne er derfor lavet 5% længere (dvs at en vikle i størrelse 6 (4,6 m) starter ud med at måle 4,85 m) 

Materialer
100% bomuld
Tykkelse (GSM)
Tynd (under 220 GSM)
Materiale
Bomuld
Farve
Gul
Bæremetoder
Mave-mod-mave
På hoften
På ryggen
Vævning
Broken Twill
GSM (tal)
190 - 210 g/m2
1 Enhed
No reviews

16 andre produkter i samme kategori

Product added to wishlist
Product added to compare.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.