• -35%
Yaro Fastvikle - Urban Geo Contra Red White - 1
Yaro Fastvikle - Urban Geo Contra Red White - 2
Yaro Fastvikle - Urban Geo Contra Red White - 3
Yaro Fastvikle - Urban Geo Contra Red White - 4
Yaro Fastvikle - Urban Geo Contra Red White - 1
Yaro Fastvikle - Urban Geo Contra Red White - 2
Yaro Fastvikle - Urban Geo Contra Red White - 3
Yaro Fastvikle - Urban Geo Contra Red White - 4

Yaro Fastvikle - Urban Geo Contra Red White

T_168_Str. 6
Kun 1 på lager
390,00 kr. 600,00 kr. -35%
Inkl. moms 1-2 hverdage
100% ren bomuld.
300 gsm.
Toddlervenlig (=stærk) vikle, uden at være meget tyk.
Ikke så velegnet til nybegyndere og ikke til de helt små børn (især ikke, hvis bæreren er nybegynder også), på grund af tykkelsen.

Størrelse
  • 5
  • 6

 Kundebedømmelser og anmeldelser
Ingen har skrevet en anmeldelse endnu
 

Yaro er et hollandsk viklemærke, der er kendt for at producere lækre vikler i en god kvalitet til en altid overkommelig pris.

Yaro laver både fastvikler og ringslynger i mange forskellige designs. Så du er altid sikker på at kunne finde mindst en vikle eller slynge der bare MÅ være en del af din samling.

Er du ny udi vikleriet? Med en fastvikle eller ringslynge har du altid 2 hænder fri - og samtidig din lille baby helt nær. Der er ingen bedre følelse.

Fastviklen er det mest alsidige bæreredskab. Fastviklen kan bruges lige fra fødslen, også til for tidlig fødte babyer, da fastviklen også kan støtte et barn med lavere muskelspænding. Du kan bruge din fastvikle igennem hele slyngetiden og ud over det bruge den som gynge eller hængekøje. Du kan bruge fastviklen til at binde både foran, på hoften og på ryggen. Mange er glade for deres vikle indtil barnet er mindst 3 år - og ofte også endnu længere.

Selvom det kan virke uoverskuelig at finde ud af de mange meter stof, så er det mest et spørgsmål om øvelse i få bundet fastviklen korrekt. Alt efter barnets alder kan du vælge mellem et hav af forskellige bindinger. 

En god begynderbinding - som også fungerer til de større børn er Front Wrap Cross Carry (FWCC)

Materialer
100% bomuld
Tykkelse (GSM)
Tyk (over 280 gms)
Materiale
Bomuld
Farve
Hvid
Rød
Bæremetoder
Mave-mod-mave
På hoften
På ryggen
GSM (tal)
300
1 Varer
Ny vare

Yaro designer både fastvikler og ringslynger i mange forskellige farver og mønstre. Du er altid sikker på, at kunne finde mindst en vikle eller slynge der bare MÅ være en del af din samling.

Viklerne produceres i et bredt udvalg af forskellige lækre materialer med forskellige fordele. Blandt andet bomuld, hør, bambus, seacell, uld, hamp, tencel og meget andet.

Kan du ikke finde netop den Yaro fastvikle eller ringslynge, du lige havde ønsket dig - så send mig en mail på [email protected], så er vi sikker på vi kan skaffe den hjem.

Alle vikler og ringslynger er produceret i EU.

Vær den første til at skrive en anmeldelse !

16 andre produkter i samme kategori

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.