• -25%
Yaro Fastvikle - Loops Purple Yellow - 1
Yaro Fastvikle - Loops Purple Yellow - 2
Yaro Fastvikle - Loops Purple Yellow - 3
Yaro Fastvikle - Loops Purple Yellow - 4
Yaro Fastvikle - Loops Purple Yellow - 1
Yaro Fastvikle - Loops Purple Yellow - 2
Yaro Fastvikle - Loops Purple Yellow - 3
Yaro Fastvikle - Loops Purple Yellow - 4

Yaro Fastvikle - Loops Purple Yellow

T_144_Str. 7
På lager - Levering 1-2 hverdage
570,00 kr. 760,00 kr. -25%
Inkl. moms 1-2 hverdage
60% tencel, 40% hør.
260 gms.
Blød at røre ved, men lidt stiv i det (det er hør som regel). Den bliver helt sikkert blød og lækker, når den er vasket og strøget.

Til den tålmodige nybegynder eller den garvede vikler.
Til både små og store børn.
Både tencel og hør er materialer, der er gode og svalende i sommervarmen.

Tencel er blødt og lækkert, og fordi den er blandet med hør er den ikke så glat.

Størrelse
  • 7

 Kundebedømmelser og anmeldelser
Ingen har skrevet en anmeldelse endnu
 

Yaro er et hollandsk viklemærke, der er kendt for at producere lækre vikler i en god kvalitet til en altid overkommelig pris.

Yaro laver både fastvikler og ringslynger i mange forskellige designs. Så du er altid sikker på at kunne finde mindst en vikle eller slynge der bare MÅ være en del af din samling.

Er du ny udi vikleriet? Med en fastvikle eller ringslynge har du altid 2 hænder fri - og samtidig din lille baby helt nær. Der er ingen bedre følelse.

Fastviklen er det mest alsidige bæreredskab. Fastviklen kan bruges lige fra fødslen, også til for tidlig fødte babyer, da fastviklen også kan støtte et barn med lavere muskelspænding. Du kan bruge din fastvikle igennem hele slyngetiden og ud over det bruge den som gynge eller hængekøje. Du kan bruge fastviklen til at binde både foran, på hoften og på ryggen. Mange er glade for deres vikle indtil barnet er mindst 3 år - og ofte også endnu længere.

Selvom det kan virke uoverskuelig at finde ud af de mange meter stof, så er det mest et spørgsmål om øvelse i få bundet fastviklen korrekt. Alt efter barnets alder kan du vælge mellem et hav af forskellige bindinger. 

En god begynderbinding - som også fungerer til de større børn er Front Wrap Cross Carry (FWCC)

Materialer
60% tencel, 40% hør
Tykkelse (GSM)
Medium (220 - 280 gsm)
Materiale
Hør
Tencel
Farve
Beige
Pink
Bæremetoder
Mave-mod-mave
På hoften
På ryggen
GSM (tal)
260
2 Varer
Ny vare

Yaro designer både fastvikler og ringslynger i mange forskellige farver og mønstre. Du er altid sikker på, at kunne finde mindst en vikle eller slynge der bare MÅ være en del af din samling.

Viklerne produceres i et bredt udvalg af forskellige lækre materialer med forskellige fordele. Blandt andet bomuld, hør, bambus, seacell, uld, hamp, tencel og meget andet.

Kan du ikke finde netop den Yaro fastvikle eller ringslynge, du lige havde ønsket dig - så send mig en mail på [email protected], så er vi sikker på vi kan skaffe den hjem.

Alle vikler og ringslynger er produceret i EU.

Vær den første til at skrive en anmeldelse !

16 andre produkter i samme kategori

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.