Yaro Fastvikle - Polka Dot Ultra Petrol Pink Glam

569,00 kr Inkl. moms

Leder du efter en fastvikle med en lille smule ekstra glamour?

Polka Dot Ultra Petrol Pink er netop det. Med et mønster der gør der dig glad, samtidig med det er stilfuldt. Viklen fuldender glamouren med en lille smule glitter. Whats not to like!

Viklen er god i varmen, blød fra start og med et gsm på 260 en god all-round vikle.

Flere detaljer

Yaro

Nyt produkt

1 tilbage på lager

Med en fastvikle har du altid 2 hænder fri - og samtidig din lille baby helt nær. Der er ingen bedre følelse.

Fastviklen er det mest alsidige bæreredskab. Fastviklen kan bruges fra fødslen af, også til for tidlig fødte babyer, da fastviklen også kan støtte et barn med lavere muskelspænding. Du kan bruge din fastvikle igennem hele slyngetiden og ud over det bruge den som gynge eller hængekøje. Du kan bruge fastviklen til at binde både foran, på hoften og på ryggen. Og dermed behageligt for både dig og baby til barnet er mindst 3 år - og ofte også endnu længere.

Selvom det kan virke uoverskuelig at finde ud af de mange meter stof, så er det mest et spørgsmål om øvelse af få bundet fastviklen korrekt. Alt efter barnets alder kan du vælge mellem et hav af forskellige bindinger. 

En god begynderbinding - som også fungerer til de større børn er Front Wrap Cross Carry (FWCC)

Yaro er et hollandsk viklemærke. Kendt for at producere lækre vikler til en altid overkommelig pris.

Yaro laver både fastvikler og ringslynger i mange forskellige designs. Så du er altid sikker på at kunne finde mindst en vikle eller slynge der bare MÅ være en del af din samling.

Viklerne produceres i mange forskellige materialer - alle med deres fordele. Blandt andet bomuld, hør, bambus, seacell, uld, hamp, tencel og meget andet.

Kan du ikke finde netop den Yaro fastvikle eller ringslynge du lige havde ønsket dig - så send mig en mail på info@abeunger.dk, så er jeg sikker på jeg kan skaffe den hjem.

MaterialeBomuld
Tykkelse (GSM)Medium (220 - 280 gsm)
FarveLilla
Materialer99 % Bomuld / 1 % glitter
Vægt per areal260 g/m2
BæremetoderMave, ryg og hoftebæring

Skriv en anmeldelse

Yaro Fastvikle - Polka Dot Ultra Petrol Pink Glam