Yaro Fastvikle - La Vita Aqua Random Linen (Hør) - 1
Yaro Fastvikle - La Vita Aqua Random Linen (Hør) - 2
Yaro Fastvikle - La Vita Aqua Random Linen (Hør) - 3
Yaro Fastvikle - La Vita Aqua Random Linen (Hør) - 4
Yaro Fastvikle - La Vita Aqua Random Linen (Hør) - 1
Yaro Fastvikle - La Vita Aqua Random Linen (Hør) - 2
Yaro Fastvikle - La Vita Aqua Random Linen (Hør) - 3
Yaro Fastvikle - La Vita Aqua Random Linen (Hør) - 4

Yaro Fastvikle - La Vita Aqua Random Linen (Hør)

T_376
Kun 1 på lager
615,00 kr.
Inkl. moms 1-2 hverdage

Fastviklen La Vita Aqua Random Linen fra Yaro er en skøn klassisk fastvikle i blå nuancer. La Vita er et et af Yaros smukke mønstre, der gør enhver binding super fin!

Yaro La Vita Aqua Random Linen en vikle med 70 % bomuld og 30 % hør. Den kræver derfor en smule arbejde før den bliver rigtig lækker blød. Til gengæld får du en vikle der er super stærk (250 g/m2), og er perfekt på de varme dage.

Størrelse
  • 4
  • 6

 Kundebedømmelser og anmeldelser
Ingen har skrevet en anmeldelse endnu
 

Med en fastvikle har du altid 2 hænder fri - og samtidig din lille baby helt nær. Der er ingen bedre følelse.

Fastviklen er det mest alsidige bæreredskab. Fastviklen kan bruges fra fødslen af, også til for tidlig fødte babyer, da fastviklen også kan støtte et barn med lavere muskelspænding. Du kan bruge din fastvikle igennem hele slyngetiden og ud over det bruge den som gynge eller hængekøje. Du kan bruge fastviklen til at binde både foran, på hoften og på ryggen. Og dermed behageligt for både dig og baby til barnet er mindst 3 år - og ofte også endnu længere.

Selvom det kan virke uoverskuelig at finde ud af de mange meter stof, så er det mest et spørgsmål om øvelse af få bundet fastviklen korrekt. Alt efter barnets alder kan du vælge mellem et hav af forskellige bindinger. 

En god begynderbinding - som også fungerer til de større børn er Front Wrap Cross Carry (FWCC)

Yaro er et hollandsk viklemærke. Kendt for at producere lækre vikler til en altid overkommelig pris.

Yaro laver både fastvikler og ringslynger i mange forskellige designs. Så du er altid sikker på at kunne finde mindst en vikle eller slynge der bare MÅ være en del af din samling.

Viklerne produceres i mange forskellige materialer - alle med deres fordele. Blandt andet bomuld, hør, bambus, seacell, uld, hamp, tencel og meget andet.

Kan du ikke finde netop den Yaro fastvikle eller ringslynge du lige havde ønsket dig - så send mig en mail på [email protected], så er jeg sikker på jeg kan skaffe den hjem.

Materialer
70 % bomuld / 30 % hør
Tykkelse (GSM)
Medium (220 - 280 gsm)
Materiale
Bomuld
Hør
Farve
Blå
Bæremetoder
Mave-mod-mave
På hoften
På ryggen
Vævning
Jaquard
GSM (tal)
250 g/kvm
1 Varer

Yaro designer både fastvikler og ringslynger i mange forskellige farver og mønstre. Du er altid sikker på, at kunne finde mindst en vikle eller slynge der bare MÅ være en del af din samling.

Viklerne produceres i et bredt udvalg af forskellige lækre materialer med forskellige fordele. Blandt andet bomuld, hør, bambus, seacell, uld, hamp, tencel og meget andet.

Kan du ikke finde netop den Yaro fastvikle eller ringslynge, du lige havde ønsket dig - så send mig en mail på [email protected], så er vi sikker på vi kan skaffe den hjem.

Alle vikler og ringslynger er produceret i EU.

Vær den første til at skrive en anmeldelse !

16 andre produkter i samme kategori

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.