Yaro Fastvikle - Turtle Dark-Blue

367,50 kr Inkl. moms

525,00 kr Inkl. moms

-30%

Fastviklen Turtle Dark Blue fra Yaro er en skøn klassisk fastvikle i blå og hvid. Turtle er en del af Yaros budgetlinje. En linje der er kendt for fantastisk komfort og kvalitet.

Yaro Turtle Dark Blue er en vikle der er velegnet både til begynderen og til den mere øvede - og er samtidig god til både den nyfødte og det større barn.

En vikle i 100 % bomuld og med en vægt på 255 g/m2.

Flere detaljer

Yaro

Nyt produkt

Dette produkt er desværre ikke længere på lager

Med en fastvikle har du altid 2 hænder fri - og samtidig din lille baby helt nær. Der er ingen bedre følelse.

Fastviklen er det mest alsidige bæreredskab. Fastviklen kan bruges fra fødslen af, også til for tidlig fødte babyer, da fastviklen også kan støtte et barn med lavere muskelspænding. Du kan bruge din fastvikle igennem hele slyngetiden og ud over det bruge den som gynge eller hængekøje. Du kan bruge fastviklen til at binde både foran, på hoften og på ryggen. Og dermed behageligt for både dig og baby til barnet er mindst 3 år - og ofte også endnu længere.

Selvom det kan virke uoverskuelig at finde ud af de mange meter stof, så er det mest et spørgsmål om øvelse af få bundet fastviklen korrekt. Alt efter barnets alder kan du vælge mellem et hav af forskellige bindinger. 

En god begynderbinding - som også fungerer til de større børn er Front Wrap Cross Carry (FWCC)

Yaro er et hollandsk viklemærke. Kendt for at producere lækre vikler til en altid overkommelig pris.

Yaro laver både fastvikler og ringslynger i mange forskellige designs. Så du er altid sikker på at kunne finde mindst en vikle eller slynge der bare MÅ være en del af din samling.

Viklerne produceres i mange forskellige materialer - alle med deres fordele. Blandt andet bomuld, hør, bambus, seacell, uld, hamp, tencel og meget andet.

Kan du ikke finde netop den Yaro fastvikle eller ringslynge du lige havde ønsket dig - så send mig en mail på info@abeunger.dk, så er jeg sikker på jeg kan skaffe den hjem.

MaterialeBomuld
Tykkelse (GSM)Medium (220 - 280 gsm)
FarveBlå
Materialer100% bomuld
Vægt per areal255 g/m2
BæremetoderMave, ryg og hoftebæring

Skriv en anmeldelse

Yaro Fastvikle - Turtle Dark-Blue