Little Frog fastvikle - Dark Spectrolite

449,00 kr Inkl. moms

Leder du efter en vikle der er perfekt til både en nybegynder og den lille nyfødte baby?

Så er Dark Spectrolite det helt rigtige valg for dig! Denne vikle er tynd og blød - det gør den nem at binde og dejlig skånsom mod baby sarte hud.

Fastviklen er i 100 % bomuld og med et gsm på 200 - og så er den bare en super smuk mørk regnbue.

Flere detaljer

Little Frog

Nyt produkt

Dette produkt er desværre ikke længere på lager

Frihed til mor og far

Nybagt mor og far - og har baby brug for at være helt tæt. Det er super hyggeligt, men kan også være lidt hårdt for armene, og give lidt udfordringer når i skal ordne ting derhjemme eller et smut til købmanden.

Med en Fastvikle er det nemt at klare det hele på en gang. Baby kan sidde på maven af mor eller far og få al den nærhed og tryghed som han/hun har behov for - samtidig med at i har bevægelsesfrihed til lige at få støvsuget, tømt opvaskemaskinen eller komme en tur ned til købmanden.

Den perfekte begyndervikle

Dark Spectrolite er den perfekte begyndervikle fordi den er så dejlig blød helt fra starten. Der er ikke noget med at den skal gåes til først. Bare vask den og så er det i gang.

Viklen har et gsm på 200 - det vil sige det er en lidt tyndere vikle. En tyndere vikle er nem at binde fordi stoffet lettere smyger sig om kroppen og den derfor er lettere at stramme. Og en vikle der er strammet godt, giver rigtig god støtte. Ved flerlagsbindinger vil viklen også med komfort kunne bruges når barnet bliver større og tungere.

Fastviklen er i 100 % bomuld og er derfor også easycare - let at vaske og holdbar.

Hvordan tager man fastviklen på?

Det er slet ikke så svært som det kan se ud ved første øjekast. Det kræver lige at du prøver et par gange med videoen kørende, men så kan du sagtens klare det uden.

De fleste starter med en FWCC (Front Wrap Cross Carry) og til en lille nyfødt, ofte med et lille twist så der bliver bedre plads til de søde små fødder.

Se denne video der viser hvordan du binder en nyfødt i FWCC med twist:

Vil du gerne se viklen og høre mere om vikler og bindinger er du meget velkommen forbi showroomet i Støvring efter aftale. Kontakt os på mail: info@abeunger.dk, gennem chatten eller via Facebook. 

MaterialeBomuld
Tykkelse (GSM)Tynd (under 220 GSM)
FarveRegnbue
Materialer100% bomuld
VævningBroken Twill
Vægt per areal200 g/kvm
VaskMaskinvask
StrygningKan stryges
BæremetoderMave, ryg og hoftebæring

Skriv en anmeldelse

Little Frog fastvikle - Dark Spectrolite