Yaro Fastvikle - Stars Random 01

232,40 kr Inkl. moms

332,00 kr Inkl. moms

-30%

Fastviklen Stars Random 01 fra Yaro er en skøn fastvikle med et legende stjerne-mønster i mange farver. Viklen er legende i udtrykket, men dog stadig til den diskrete side.

Stars Random 01 en vikle i 100 % bomuld med et gsm på 245 g/m2. Viklen er en lidt tykkere god all-round vikle, der er god både til nybegynder og øvet - samt til den nyfødte og det større barn.

Flere detaljer

Yaro

Nyt produkt

2 tilbage på lager

Med en fastvikle har du altid 2 hænder fri - og samtidig din lille baby helt nær. Der er ingen bedre følelse.

Fastviklen er det mest alsidige bæreredskab. Fastviklen kan bruges fra fødslen af, også til for tidlig fødte babyer, da fastviklen også kan støtte et barn med lavere muskelspænding. Du kan bruge din fastvikle igennem hele slyngetiden og ud over det bruge den som gynge eller hængekøje. Du kan bruge fastviklen til at binde både foran, på hoften og på ryggen. Og dermed behageligt for både dig og baby til barnet er mindst 3 år - og ofte også endnu længere.

Selvom det kan virke uoverskuelig at finde ud af de mange meter stof, så er det mest et spørgsmål om øvelse af få bundet fastviklen korrekt. Alt efter barnets alder kan du vælge mellem et hav af forskellige bindinger. 

En god begynderbinding - som også fungerer til de større børn er Front Wrap Cross Carry (FWCC)

Yaro er et hollandsk viklemærke. Kendt for at producere lækre vikler til en altid overkommelig pris.

Yaro laver både fastvikler og ringslynger i mange forskellige designs. Så du er altid sikker på at kunne finde mindst en vikle eller slynge der bare MÅ være en del af din samling.

Viklerne produceres i mange forskellige materialer - alle med deres fordele. Blandt andet bomuld, hør, bambus, seacell, uld, hamp, tencel og meget andet.

Kan du ikke finde netop den Yaro fastvikle eller ringslynge du lige havde ønsket dig - så send mig en mail på info@abeunger.dk, så er jeg sikker på jeg kan skaffe den hjem.

MaterialeBomuld
Tykkelse (GSM)Medium (220 - 280 gsm)
FarveFlere farver
Materialer100% bomuld
Vægt per areal245 g/m2
BæremetoderMave, ryg og hoftebæring

Skriv en anmeldelse

Yaro Fastvikle - Stars Random 01