Beloved Slings Fastvikle - Florescence

594,30 kr Inkl. moms

849,00 kr Inkl. moms

-30%

Den smukke Frozen Joy fastvikle fra Beloved Slings er en vikle fyldt med smukke tulipaner. ringslynger er lyserød, lilla, blå og sort.

Fastviklen er blød fra starten, nem at stramme, ikke for tyk - ikke for tynd og god stærk.

Alt det giver en vikle der er perfekt til den lille nyfødte, men samtidig egner sig til de større børn.

Der medfølger en taske i samme design. Perfekt når i skal på tur!

Flere detaljer

Beloved Slings

Nyt produkt

Dette produkt er desværre ikke længere på lager

En fastvikle er det oplagte bæreredskab til de længere ture, til skovturen, til barnet der har brug for nærhed - og til hverdagen med et lille barn, hvor mor og far stadig har to frie hænder. Det er nemt og hurtigt at få den lille op og ned - især med lidt øvelse.

Med en fastvikle fra Beloved Slings får du en skøn vikle i høj kvalitet, der er blød fra starten og det er derfor den perfekte første fastvikle.

Den smyger sig om kroppen, hvilket betyder at slyngen er lettere at få strammet og få den til at sidde helt perfekt. Jo bedre viklen er strammet, jo mere behagelig vil bindingen være.

Viklerne og ringslyngerne produceres alle i Europa, i bomuld af den højeste kvalitet - og altid i overenssetemmelse med OEKO TEX 100 og EU Norm EN 13209-2 .

Der forventes at viklen vil krympe efter første eller anden vask - dog max 5%, og slyngerne er derfor lavet 5% længere (dvs at en vikle i størrelse 6 (4,6 m) starter ud med at måle 4,85 m)

Materialer100% bomuld (Öko-Tex)
VævningJaquard
Vægt per areal270 g/m2
BæremetoderMave, ryg og hoftebæring

Skriv en anmeldelse

Beloved Slings Fastvikle - Florescence