Udsalg! Little Frog fastvikle - Bamboo Sugilite Se lager

Little Frog fastvikle - Bamboo Sugilite

332,50 kr Inkl. moms

475,00 kr Inkl. moms

-30%

Fantastisk vikle - smukt design og farve! 

Smukke afdæmpede lilla striber, perfekt til enhver situation. Viklen er i 55% bomuld og 45% bambus, og dejlig blød helt fra start. Bamboo Sugilite er en meget begyndervenlig vikle.

Viklen fra Little Frog er velegnet til både små og større babyer, da det er en mellemtykkelse vikle. bambusindholdet betyder at viklen er dejlig blød mod babys hud. 

Flere detaljer

Little Frog

Nyt produkt

Dette produkt er desværre ikke længere på lager

Med en vikle fra Little Frog får du en skøn vikle der er blød fra starten af og det er derfor en oplagt begyndervikle, da den lettere smyger sig om kroppen, der gør det lettere at stramme viklen og få den til at sidde perfekt.

Viklerne fra Little Frog er produceret efter EN 13209-2 og Eco-Tex Standard, så du er sikker på at der ikke er nogle skadelige stoffer i viklen. Viklerne er desuden testet og certificerert efter PN-EN ISO 13934, og du er derfor sikker på at kvaliteten er helt i top. 

Der forventes at viklen vil krympe efter første eller anden vask - dog max 5%, og viklerne er derfor lavet 5% længere (dvs at en vikle i størrelse 6 (4,6 m) starter ud med at måle 4,85 m) 

MaterialeBambus
Tykkelse (GSM)Medium (220 - 280 gsm)
FarveLilla
Materialer55% bomuld og 45% bambus
VævningBroken Twill
Vægt per areal220 g/m2
BæremetoderMave, ryg og hoftebæring

Skriv en anmeldelse

Little Frog fastvikle - Bamboo Sugilite