Ammeindlæg (3 par)

119,00 kr Inkl. moms

Lækre og bløde genanvendelige ammeindlæg fra Close.

Ammeindlæggene fra Close har høj sugeevne, de er formede for en bedre pasform og så har de et vandtæt lag så du er sikret mod lækage - så kan du bare nyde dagen uden bekymringer.

Der er 3 par i hver pakke = 6 enkelte indlæg. De kommer i en fin lille mesh-pose, perfekt til vask.

Flere detaljer

Close

Nyt produkt

Dette produkt er desværre ikke længere på lager

Close ammeindlæg kommer i deres egen vaskepose med 3 par i hver - 6 enkelte indlæg.

Close ammeindlæg er, modsat mange andre mærker, formet så de bedst muligt passer konturerne af et bryst. Det betyder at pasformen er bedre og at ammeindlægget ikke så tydligt ses gennem tøjet.

Ammeindlægget har en unik "seal-to-skin", der sikrer at ammeindlægget bliver på plads - og samtidig formindsker chancen for lækage, endda når indlægget er fyldt.

Ammeindlægget er tyndt og består af 3 lag. Tættest på brystet er der et hurtigstsugende lag polyester - der fører væksen hurtigt væk fra din hus. I midten er der et lag absorberende soya-bønne materiale. Soya-bønne materiale er kendt for at være naturligt sugede, blødt og have tempererende kvaliteter. Sidste lag på ammeindlægget er et vandtæt lag.

Hvor mange par ammeindlæg du har brug for afhænger i høj grad af hvor meget du mælk der løber ud. Nogle har brug for at skifte ofte, andre kun få gange om dagen.

VaskMaskinvask 40 grader, brug flydende vaskemiddel eller sæbebær
Antal i pakken3 par - 6 ammeindlæg

Skriv en anmeldelse

Ammeindlæg (3 par)

2 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også