Levering

Du kan få leveret med PostNord, DAO, GLS eller afhente på Lyngby Hovedgade 53C, 2 efter aftale. Alle lagervarer afsendes samme dag i hverdage samt søndag aften. Har du lavet en ordre med en bestillingsvare kan du se på varen hvor lang leveringstiden er - vi sender selvfølgelig så hurtigt som muligt. 

Betaling

Hos Abeunger kan du betale med alle gængse betalingsmetoder. Skulle du ønske at betale med en anden metode så skrive os en mail på [email protected] og vi skal se om vi kan hjælpe.  

Retur

Varer kan returneres for ombytning eller penge tilbage i 30 dage efter modtagelsen af varen. 

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i ubrugt stand og mængde som da du modtog den. Du må gerne pakke varen ud og prøve dem lige som i en fysisk butik. Fortrydelsesretten bortfalder hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi. Varen skal returneres i original emballage. 

Der gælder særligt for fastvikler og ringslynger at disse ikke må prøves på. Dette skyldes at de først skal vaskes før trådene har sat sig. Men de må naturligvis pakkes ud, så du kan se farver og længde.

Se evt vores Salgs og Leveringsbetingelser.

Varer skal sendes til: 

Abeunger

Lyngby Hovedgade 53C, 2

2800 Lyngby

Du kan også nemt købe fragt på vores returportal her. Så snart varen er modtaget vil vi kontrollere at alt er ok og tilbageføre pengene til dit kort. Du må gerne sende til pakkeshop, skal du bruge mail og telefon bedes du bruge [email protected] og 50589507. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.