Close pottetræningsble

Skønne pottetræningsbleer fra Close der er designet til at føles og ligne almindelige underbukser hjælper barnet i overgagnen fra ble til potte.

Pottetræning kan være en stor udfordring, både for barn, mor og far - men også for vaskemaskinen. Med træningsbleerne fra Close hjælper du alle parter lidt bedre igennem overgangen. Barnet får færre oplevelser af at have fejlet, og mor og far undgår en del vask af gulve, tøj, dyner og barn.

Pottetræningsbleen fåes i 2 forskellige typer: 1 til dag og 1 til nat.

Dagsbleen er designet i som en almindelig underbuks, men med lidt ekstra skjult hjælp til at fange de små uheld. Træningsbleen kan trækkes op og ned - præis som en helt almindelig underbuks.

I kernen af træningsbleen er der et sugende lag og et lag PUL. Det betyder at træningsbleen kan fange en mindre mængde tis uden at alt tøjet bliver vådt og skal skiftes. Barnet får stadig fornemmelsen af at have tisset - og det hjælper dermed på deres forståelse af hvad der sker - og kan derfor hjælpe til en hurtigere overgang mellem ble og potte.

Dagsbleen er kun beregnet til mindre uheld og til brug om dagen.

Natbleen er designet lidt anderledes, da den skal kunne holde på lidt mere end om dagen. Den kan stadig trækkes op og ned som en almindelig underbuks.

Yderst består bleen af af et vandafvisende lag polyester TPU lamineret og inderst af hurtigt sugende og hurtigt tørrende polyester. Er der brug for mere sug er der i natbleen indlagt en lomme så du tilføje mere sug - præsist efter dit barns behov.

Natbleen kan med tilføjelse af ekstra sug også sagtens bruges som en almindelig pul-up ble om dagen.

Træningsbleen til nat og dag findes i 2 forskellige prints - sjove og farverige som resten af produkterne fra Close. Børnene vil elske at få dem på.

Træningsbleerne er lidt små i størrelserne, er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge - så gå en størrelse op.

M ca. 8,5 -11 kg
L ca. 10,5-12 kg
XL ca. 11,5-13,5 kg
XXL ca. 13+ kg

Brug denne guide til at finde frem til den størrelse der bedst passer dit barn:

Size_table_Night_Time_Pants.png

Filtrér efter

Pris
95 kr. 96 kr.
Brands
Produkt tilføjet til dine favoritter
Produkt tilføjet til sammenligning

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.