Close Boosters og Indlæg

Nogengange har dit barn brug for ekstra sug i bleen.
Det kan foreksempel være til natten eller hvis bleen skal holde lidt længere end normalt.

Close indlæg og boosters findes i versioner: en til booster til nat og en mindre der kan bruges til dag.

Close indlæg og booster til stofble kan bruges både i Close Pop-in AIO stofbleen, men fungerer ligeså fint i alle andre mærker af moderne stofbleer.

Dagsindlægget består af ren bambus viscose, det betyder at boosteren suger rigtig godt og fylder minimalt i bleen. Bambus er et rigtig godt materiale der både er blødt mod babys hud, antibakterielt, åndbart og utroligt sugende.

Natindlægget er lavet så den foldes i tre lag for ekstra sugeevne. Det består af bombus viscose og fleece. En virkelig god kombination når bleen skal kunne holde hele natten. Bambus-delen hjælper med ekstra sug, og fleece delen hjælper med at lede væsken væk fra babys hud - så de føles tørre længere, hvilket kan være en fordel om natten. Når natindlægget bruges i Close Pop-in stofbleen ligges det rundt om boosteren, der derved hjælper med at holde det på plads. Indlægget passer selvfølgelig også i andre stofblemærker.

Natindlægget er lavet med elastikker i midten, der søger for at lede væske ind mod midten, så vi undgår at det samler sig i siden og siver ud ved benene. Indlægget er desuden udstyret med 4 knapper, der bruges når det foldes - og dermed hjælper med at holde det på plads hvor det skal ligge i bleen.

Både indlæg og booster til nat og dag kommer i pakker med 3 i hver.

Filtrér efter

Produkt tilføjet til dine favoritter
Produkt tilføjet til sammenligning

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.