BLW uden svineri

BLW uden svineri

Har du små  børn, så kender du uden tvivl den svinesti, som stuen forvandles til efter babys fødeindtag. Men, der findes rent faktisk en rigtig smart løsning, som sparer dig for uendelige mængder af vasketøj og rengøring - nemlig produktet Tidy Tot, som er perfekt, når dit barn spiser efter metoden BLW.

At blive forældre for første gang er noget ganske særligt. Der sker noget nyt uge for uge den første tid. Det første smil, det første bad og den første tur i barnevognen. Inden du har set dig om, er din baby blevet så stor, at det skal til at spise fast føde for første gang. En helt ny verden åbner sig for dig og dit barn, men hvordan skal du  gribe den den nye spisesituation an, og er der noget særligt udstyr, du bør eje, når guldklumpen skal til at gumle og gnaske for første gang?


Lad dit barn tage styring med BLW

Når barnet bliver så stort, at det skal til at have fast føde, er der mange der sværger til metoden Baby led weaning (BLW). Det går ud på, at lade barnet tage styring, når det kommer til overgangen fra amning til fast føde. Med respekt for barnets nysgerrighed, udvikling og behov, lader man barnet prøve sig frem med maden – uden at fodre det. For at anvende denne metode, skal barnet kunne sidde selv og kunne gribe ud efter maden. Fordelen er, at barnet følger sit eget tempo – og sine egne grænser. Flere sanser er i spil, hvilket har en positiv indvirkning på barnets motoriske og kognitive udvikling.


Vink farvel til svineri og beskidte gulve

Når det så er sagt, så er der selvfølgelig også ulemper ved at lade barnet styre indtaget af føde. Det sviner nemlig en hel del! Det findes der heldigvis en temmelig smart løsning på, som vil lette hverdagen for alle forældre med små børn. Nemlig produktet Tidy Tot, som er en hagesmæk med bakke, der gør det nærved umuligt for barnet at spilde mad på gulvet. Med Tidy Tot kan du godt vinke farvel til svineri, når dit barn spiser efter BLW. I forlængelse af hagesmækken følger nemlig en bakke, således at der slet ikke er noget mellemrum mellem dit barn og bordet.

Tidy Tot minimerer din rengøring

På den måde minimerer du svineriet, og kan slappe helt af, uden at tænke på de ømme trægulve, når baby spiser fast føde i overenstemmelse med principperne fra BLW. Tidy Tot er genial i hverdagen, men også helt perfekt at tage med på restaurant. Med Tidy Tot er det slut med at bøje sig ned og samle uendelige madrester op fra gulvet – kun bakken skal rengøres efter endt måltid. Den tid du plejer at bruge på at gøre rent efter alle måltider, kan garanteret bruges bedre. Med Tidy Tot får du ikke bare en smart løsning til at undgå svineri, du får også ekstra tid foræret i en travlt og hektisk hverdag, og hånden på hjertet, hvem kunne ikke godt bruge det?


Leave a reply