Bæreovertøj - Hvad skal du vælge?

Bæreovertøj - Hvad skal du vælge?

Efteråret er over os – og sammen med det, koldere temperaturer, regn og blæst!


Dit lille barn skal derfor have overtøj på, så han eller hun ikke bliver syg når vi går udenfor. Men hvordan forenes det bedst med at bære sit barn? For det er altså ikke helt nemt at have flyverdragt på i viklen, og slet ikke hvis du også selv har tyk vinterjakke på.

Løsningen er simpel – bæreovertøj.

Bæreovertøj fås i mange forskellige varianter, som du kan læse nærmere om her. Jeg håber det kan hjælpe med at finde den helt rigtige løsning for jer, der både passer til jeres behov, og pengepung.

Når du bruger bæreovertøj skal både du og baby bare have jeres almindelige tøj under overtøjet. Så kan du også gå ind og ud, uden at vække baby. Smart hvis man lige skal hente i børnehaven og baby er midt i en skøn lur i viklen.

 

Den billigste løsning er et cover. Et cover dækker baby, så han eller hun ikke bliver kold. Du kan vælge at have din jakke under viklen eller bæreselen og så cover over, eller du kan vælge at have viklen/bæreselen på over dit almindelige tøj, cover over baby og så din egen jakke over, så den dækker dine arme og ryg – men står åben foran. Coveret er også super smart i det tidlige efterår/sene forår – hvor det er for koldt for baby uden overtøj, men for varmt for dig at have jakke på.

Cover fra Little Frog bruges over vikle, slynge eller bæresele.

Et cover er super nemt at bruge og giver god varme til baby. Det er mest velegnet til de mindre børn og kan bruges oftest til frontbæring, men kan også sagtens fungere på ryggen.

Se vores udvalg af cover her.

 

En anden løsning er en jakkeindsats. Kumja jakkeindsatsen lynes ind i din egen jakke – og vupti så har du en bærejakke. Den store fordel ved denne løsning er, at der er helt lukket omkring siderne, så der ikke kan komme kold luft ind – hverken til dig eller baby. Med det smarte snoresystem, der kan indsnævre jakke-indsatsen øverst kan du også nemt bruge den som graviditetsindsats.

Kumja jakkeindsats - lyn den i og du har en bærejakke og graviditetsjakke.

For at jakkeindsatsen passer i din jakke skal du bruge en lynlåsadaptor. For at finde frem til hvilken adaptor du skal bruge i din jakke har Kumja lavet denne smarte guide: http://adapter.jackenerweiterung.de/?lang=da_DK

Og med en lynlåsadaptor til begge forældre, kan i begge bruge jakkeindsatsen. Se vores udvalg af jakkeindsatser til babybæring her.

 

Til foråret, efteråret og de kolde sommeraftener er en bæretrøje helt fantastisk. Men den kan også sagtens bruges til de varmere vinterdage. Bare tag trøjen på og så er i klar til en tur i skoven. Bæretrøjerne kommer ikke med en indsats der kan lynes ud, det vil sige at den ikke kan bruges uden baby. Bæretrøjerne kan bruges både til frontbæring og rygbæring.

Bæretrøje fra Greyse - fantastisk når du bærer dit barn i vikle, slynge eller bæresele

Bæretrøjen er en god og økonomisk løsning – og så gør det jo ikke noget at de findes i en masse fine designs!

Se vores store udvalg af bæretrøjer her.

 

Den sidste løsning – den mest beskyttende og fuldendte, men også den dyreste, er bærejakken. En bærejakke er kort fortalt en jakke hvor der medfølger indsatser så den kan tilpasses dit bærebehov. Der er en indsats til bæring foran og en indsats til bæring på ryggen. For at disse kan indsættes er der både lynlås foran og bagpå jakken. Indsatserne passer selvfølgelig i design til resten af jakken, så du har et ensartet udtryk. Med indsatserne er det muligt også at tandembære, altså have et barn foran og bagpå på samme tid – og alle 3 under jakken. Alle de bærejakker vi har hos Abeunger er mulige at bruge som graviditetsjakker, enten ved hjælp af en indsats eller ved at indstille jakken med snore. Alle jakker kan desuden bruges uden baby, så der er ingen grund til at købe flere jakker.

Lenny Lamb Parka bærejakke - som graviditetsjakke og almindelig jakkeLenny Lamb Bærejakke med baby på maven - Frontbæring i bærefrakkeLenny Lamb bærefrakke med baby på ryggen - Rygbæring i bærejakke

Bærejakkerne kan fås i mange forskellige design og materialer. Se vores store udvalg af bærejakker og bærefrakker her.

Fælles for alt bæreovertøj er at du skal have baby i enten strækvikle, fastvikle, ringslynge, bæresele eller andet under overtøjet. Se vores store udvalg af bæreredskaber her.

Med bæreovertøj er der ingen undskyldning for at blive indendøre – det er bare ud og nyde de smukke efterårsdage, vinterdage og ikke mindst det smukke forår. God tur

Leave a reply