Bag om abeunger.dk

Bag om abeunger.dk

Hej alle sammen,

Jeg tænkte det måtte være tid med en lille præsentation af mig. Kvinden bag abeunger.dk.

Først og fremmest er jeg mor til 3 dejlige drenge på 10, 6 og 1,5 år. Dem har jeg sammen med min kæreste Dennis. Vi bor i en lille landsby uden for Støvring – lidt syd for Aalborg.

Billede af mine 3 børn.

Mange gange har jeg følt mig som den der lidt tossede mor der brugte vikler og stofbleer og oveni købet var blevet mor i en tidlig alder af kun 21. Men jeg har aldrig fortrudt mine valg, for det er en gave jeg har givet mine børn, såvel som mig selv!

Jeg startede min rejse med vikler og slynger da min ældste var helt lille og jeg til mor-barn gymnastik blev præsenteret for en ringslynge. Jeg var vild med konceptet og fik hurtigt erhvervet mig en billig ringslynge i lærred. Det blev desværre aldrig den store kærlighed, for jeg kunne ikke helt finde ud af hvordan den skulle sættes (dengang var det vuggestillingen der blev anbefalet og det fungerede ikke for mig).

Find mit udvalg af kvalitets ringslynger i vikle-stof her.

Men jeg var heldigvis ikke færdig, og da jeg fik min dreng nr. 2 var jeg til et slyngemøde hvor jeg prøvede en strækvikle. Og så kan det nok være jeg var solgt – han boede i strækviklen det første lange stykke tid. Og den var især praktisk når vi skulle med bussen om morgenen og aflevere storebror i børnehaven. Det var aldrig et problem om der var plads til barnevognen, og der var altid en ledig hånd til storebror. Vi nød det alle 3!

Find mit udvalg af lækre og bløde strækvikler her.

Da Christoffer blev for stor til strækviklen skiftede vi til mai tai – den var dejlig nem og binde og støttede godt. Og så kunne han både sidde på maven og på ryggen. Jeg bar på Christoffer til han var ca. 2 år.

Find skønne mai tai og bæreseler her!

Den helt store lidenskab for bæreredskaber kom dog da vi fik dreng nr. 3, William, her fandt jeg nemlig fastviklerne! Og William er blevet båret rundt til den helt store guldmedalje. Da han var lille var han ikke så tosset med barnevognen, så han sov tit bare på mig. Og da vi i sommeren 2016 var på interrail med familien i 3 uger var viklerne fuldstændig essentielle for at det blev så dejlig en oplevelse. Viklerne betyder at det var nemt og der var stadig frie hænder til de to store. Nu hvor William er blevet større er vi også begyndt at bruge vores bæresele, den er bare super til de lidt hurtigere ture.

Find mit udvalg af smukke fastvikler her.

Man kan bare mærke hvor meget de små nyder at blive båret når de selv kommer slæbende på 4,6 m stof og kommer trissende når de ser man er ved at finde viklen frem. Så smelter ens hjerte altså fuldstændigt!

Da jeg var færdig med min sidste (og faktisk også første) barsel stod jeg uden job, og med et ønske om aldrig at forlade den fantastiske vikleverden. Og så bød muligheden sig for at overtage abeunger.dk – en mulighed jeg ikke kunne afslå.

Abeunger.dk var lige mig med salg af vikler, bæreseler og tilbehør. Men også de mest fantastiske økologiske barnevogne. Det var et perfect match!

Så nu er jeg pludselig blevet webshop-ejer, og kan arbejde med min passion for vikler og økologi, men samtidig kan få fuld gavn af min uddannelse, og anden passion, nemlig markedsføring.

Billede af mig, på abeungers kontor i støvring

Jeg glæder mig meget til det fortsatte arbejde med abeunger.dk – og er spændt på hvor rejsen vil lede mig hen.

 

Leave a reply