Wompat Kivi

966,00 kr Inkl. moms

1 380,00 kr Inkl. moms

-30%

En lækker bæresele fra Wompat produceret med Vanamo fastvikle Solki Kivi i 50 % hør og 50 % bomuld. Stropper og mavebælte er lavet i sort bomuld.

Skulderstropperne har gode justeringsmuligheder så de kan tilpasses alle forældre og giver den optimale støtte.

Leveringstid ca. 14 dage

Flere detaljer

Wompat

Nyt produkt

2 tilbage på lager

Wompat baby carriers er nemme og bruge, og vægten fra barnet er fordelt ligeligt på din hofte og skuldre. En bæresele (full buckle) er ofte lettere udendørs, da der ikke er lange haler der kan blive beskidte på jorden.

Wompat baby carriers er håndlavede i EU (Finland). Der benyttes materialer der er holdbare og i høj kvalitet. Skulderstropperne og mavebæltet er fremstillet i blød fløjl eller bomuld. Selve kroppen er lavet i faste bomuldsstoffer - og forsiden af panelet laves i et udvalg af vikler fra Vanamo, Girasol og i bomuld fra Marimekko.

Wompat baby carrier er ergonomisk for dig og din baby! Det høje panel giver støtte til babys nakke og ryg. Der er desuden et blød polstring under babys ben - for at undgå pres på babys lår. Den nederste del af panelet skaber en lomme, der sikrer den korrekte frøstilling hver gang. En sød hætte giver mulighed for at støtte babys hovede når der tages en lur.

Bæreselen kommer i 4 forskellige størrelser:

Baby: 3,5 kg - 18 mrd. (panelet måler 38x38 cm)

Medium: 1-3 år (panelet måler 41x41 cm)

Toddler: 2-4 år (panelet måler 45x45 cm)

Pre-school: 3-5 år(panelet måler 50x50 cm)

MaterialeBomuld
TypeBæresele
FarveGrå
Materialer100% bomuld
VævningSolki
VaskFinvask 30 grader, brug flydende vaskemiddel eller sæbebær
BæremetoderMave-mod-mave og på ryggen

Skriv en anmeldelse

Wompat Kivi