Badetøj

Skal baby med en tur i vandet?

Så skal der badetøj til. Uanset om det er svømmehallen eller stranden turen går til. Dog er der forskellige overvejelser alt efter hvad i skal.

Badeble til de små i svømmehallen og ved stranden

Skal i gå til babysvøming, en tur til svømmehallen, eller til stranden så skal baby have badetøj på.

Til de små er en badeble uundværlig, og faktisk ofte et krav fra svømmehallen. Badebleen særger for at der ikke sker uheld (udenfor bleen). Den slutter nemlig helt tæt til låret.

Det er ikke nødvendigt med en engangsbadeble under svømmebleen, men nogle svømmehaller har alligevel krav om at det skal baby have på.

Badebleen fås både som ren badeble, eller som en del af baby heldragt, hvor badebleen er syet sammen med en let foret overdel. Baby heldragten kan hjælpe med at holde baby varm i vandet lidt længere end uden.

UV dragt når i skal til standen med børnene til sommer

Når i skal have baby og de større børn med til stranden til sommer er det vigtigt at være opmærksom på at de skal beskyttes mod solens stråler. De små bærn er særligt sarte overfor solen skarpe stråler, og det er derfor vigtigt at tage sine forholdsregler.

I kan beskytte børnene med en god solcreme, men der er desværre ofte risiko for at man er kommet til at smøre for lidt eller for sjældent på af solcremen, eller at den bliver skyllet af i vandet. Derfor er en UV dragt uundværlig til beskyttelse af den srate hus - uden man skal bekymre sig om man nu har puttet nok solcreme på, eller sidde og holde øje med tiden.

Og så gør det jo ikke noget at dragterne samtidig er super smarte!

Badetøj til baby - UV dragt og solhat

Den vigtige solhat - både ved stranden, i vandet og på tur skal den på.

Babys hovede er ekstra udsat for solen stråler, og sammen med at huden er ekstra sart her - og det er svært at komme solcreme på mellem det fine hår, så er en solhat ganske uundværlig.

Solhatten skal naturligvis være UV beskyttet, så du er sikker på at babys hovede er ordentligt beskyttet.

Du bør bruge solhatten når i er ved stranden og i vandet. Her er solen nemlig ekstra skarp, og der skal ikke meget til før baby bliver forbrændt.

Men solhatten er virkelig også optimal at bruge når du bærer din baby i vikle, her er hovede og nakke nemlig ekstra udsat for solen. Og ved at bruge en UV beskyttet solhat med skygge i nakken er i godt på vej til god solbeskyttelse, helt uden brug af solcreme eller parably.

Viser 1-12 of 12 varer

Filtrér efter

Pris
34 kr. 125 kr.
Brands
Produkt tilføjet til dine favoritter
Produkt tilføjet til sammenligning

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.