Naturkind Varius Pro Der er 33 produkter.

Naturkind Varius Pro er den nye generation barnevogn - let, kvik og nem at folde sammen! Og så er den Økologisk!

Naturkind Varius Pro er uden tvivl vores mest populære model.

Hvorfor folk elsker Varius Pro:

Fordi det er en duovogn med langt liggemål. Det vil sige en barnevogn med liggemål helt op på 98 cm, hvor der kan skiftes mellem barnevognsdel og klapvogn på samme stel.

Fordi vognen er økologisk. Det er for mange forældre vigtigt at give deres kommende barn den bedste start på livet - og her er det dejligt at vide at den barnevogn baby skal ligge i, i de kommende 3 år, den er HELT uden kemi og skadelige stoffer.

Fordi den har drejehjul. Mange bor i dag i byen, og her er det bare SÅ meget nemmere at komme rundt med barnevogn og klapvogn når den har drejelige forhjul. Så kan den nemlig dreje rundt uden man behøver at løfte vognen. Hjulene kan selvfølgelig også låses så barnevognen kan komme med på en tur i skoven.

Naturkind Varius Pro kan fås som barnevogn, duo-vogn, kombivogn og klapvogn. Og det er altid muligt at tilkøbe en klapvogns- eller barnevognsdel, da det hele passer på begge stel.

Underkategorier

Varius Pro som barnevogn

Naturkind Varius Pro er den nye generation barnevogn - økologisk, let, kvik og nem at folde sammen!

Barnevognen fra Østrigske Naturkind er en vogn i høj kvalitet, smukt design, og produceret i certificerede økologiske materialer hvor der ikke er brugt tvivlsom kemi. Godt for miljøet og ikke midst godt for din babys sundhed. Den perfekte start på livet.

Barnevognen fra Naturkind har drejelige forhjul, hvilket betyder at det er den perfekte byvogn. Virkelig nem at komme omkring med, hvor der ikke er så meget plads.

barnevognen fås enten med kort liggemål på 77 cm eller med langt liggemål på 98 cm. Med det lange liggemål er du sikker på at have en barnevogn der passer barnet indtil barnet ikke længere sover til middag.

Naturkind Varius Pro kan desuden klappes sammen så den fylder meget lidt - hvilket er rigtig smart når familien skal på tur.

Varius Pro som Duo-vogn

Find din økologiske duo-vogn i Varius Pro modellen fra Naturkind lige her.

Naturkind Varius Pro Duovogn XL er uden tvivl vores absolut mest populære vogn.

Og det kan jeg egentlig godt forstå:

Vognen har drejehjul, så den er super nem at komme omkring med. Den har både barnevognsdel og klapvogsdel. Og så har barnevognen langt liggemål. Det betyder at du har en vogn der kan bruges fra nyfødt og indtil barnet ikke længere gider at blive kørt rundt i klapvognen. Og ja, så er den jo selvfølgelig økologisk.

Duovognen består af barnevognsstellet, barnevognsdelen (enten i 77 eller 98 cm) og klapvognsdelen. Du kan nemt og hurtigt skifte mellem at have klikket barnevogskasse og klapvognsdel på stellet.

Du får dermed en vogn du kan bruge fra din baby er nyfødt og helt indtil de barnet er over 3 år og løber rundt. I starten sover din baby i den faste lift, og du opbevarer klapvognsdelen. Når din baby er stor nok til klapvognen, skifter i den faste lift ud med klapvognsdelen. Så er du fri for at købe en ekstra klapvogn!

Naturkind Varius Pro Duovogn er en virkelig lækker byvogn!

Varius Pro som kombi-vogn

Find din økologiske kombivogn fra Naturkind Varius Pro her!

Som kombi-vogn får du din Varius Pro med klapvognsdel til at klikke på stellet samt en blød lift, som stilles ind i klapvognen mens baby er helt lille.

Når din baby er stor nok til at sidde i klapvognsdelen, kan den bløde lift laves om til en kørepose og give jer glæde helt op i 2,5 års alderen!

Med en vogn fra Naturkind er du sikker på at baby får en tryg start på livet - helt uden skadelige stoffer og skidt kemi. Bare ren økologi og naturlig vogn. Alle Naturkinds vogne og tilbehør er nemlig produceret økologisk og naturligt, med respekt for både miljø og mennesker.

Naturkind kombivogn Varius Pro er denperfekte vogn til byen  Nem, smart og nem at folde sammen.

Varius Pro som klapvogn

Find din økologiske Naturkind Varius Pro Klapvogn her! 

Naturkind Klapvogn Varius Pro er en klassisk klapvogn med drejehjul og lav liggehøjde. Så kan barnet hurtigt selv kravle op og sætte sig i klapvognen.

Klapvognen kan ligges helt ned i vandret position, så dit barn kan sove gode lange lure i klapvognen. Det er også muligt at stille en lift i klapvognen og derved kan også den lille baby få glæde af klapvognen. 

Klapvognsdelen kan både vendes med front mod mor og far - eller mod den spændende verden når barnet er klar til det.

Med en Klapvogn fra Naturkind er du sikker på at baby får en tryg start på livet - uden at blive udsat for kemikalier. Alle Naturkinds vogne og tilbehør er nemlig produceret økologisk og naturligt, med respekt for både miljø og mennesker.

Pr. side
 • Extra langt liggemål på 98cm i Varius Pro XLs faste lift! Danmarks første barnevogn i økolgiske materialer med svinghjul! Varius Pro kan foldes sammen til et minimum og vende på en 5-øre i storbydjunglen. Naturmaterialer som uld (kbT), økologisk bomuld (GOTS), kork og kokos danner et rent og blødt miljø til din baby. Læs mere i feltet nedenfor.

  6 599,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • En kvik duo-vogn med svinghjul som kan foldes sammen til et minimum! Varius Pro Duo er en barnevogn, der kan klare det hele. Varius Pro Koala XL består af barnevognsdel med langt liggemål i Koala, hertil kan der frit vælges mellem de forskellige klapvogne. Naturmaterialer som uld (kbT), økologisk bomuld (GOTS), kork og kokos danner et rent og blødt miljø...

  8 899,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • En kvik duo-vogn med svinghjul som kan foldes sammen til et minimum! Varius Pro Duo er en barnevogn, der kan klare det hele. Varius Pro Kornblume XL består af barnevognsdel med langt liggemål i Koala, hertil kan der frit vælges mellem de forskellige klapvogne. Naturmaterialer som uld (kbT), økologisk bomuld (GOTS), kork og kokos danner et rent og blødt...

  8 899,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • En kvik duo-vogn med svinghjul som kan foldes sammen til et minimum! Varius Pro Duo er en barnevogn, der kan klare det hele. Varius Pro Panther XL består af barnevognsdel med langt liggemål, hertil kan der frit vælges mellem de forskellige klapvogne. Naturmaterialer som uld (kbT), økologisk bomuld (GOTS), kork og kokos danner et rent og blødt miljø til...

  8 899,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Danmarks første barnevogn i økolgiske materialer med svinghjul! Varius Pro kan foldes sammen til et minimum og vende på en 5-øre i storbydjunglen. Naturmaterialer som uld (kbT), økologisk bomuld (GOTS), kork og kokos danner et rent og blødt miljø til din baby. Med et liggemål på 77 cm er det dern perfekte barnevogn til den første tid. Læs mere i feltet...

  5 499,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Med Varius Pro Haselmaus får du en vogn i brun med mønstrede detaljer. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - ren natur og økologi! En skøn kombivogn med svinghjul! Varius Pro kan foldes sammen til et minimum og...

  7 499,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Med Varius Pro Eichörnchen får du en vogn i brun med mønstrede detaljer. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - ren natur og økologi! En skøn kombivogn med svinghjul! Varius Pro kan foldes sammen til et minimum og...

  7 499,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Med Varius Pro Walnuss får du en vogn i en smuk og klassisk brun farve. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - ren natur og økologi! En skøn kombivogn med svinghjul! Varius Pro kan foldes sammen til et minimum og...

  7 499,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Med Varius Pro Salbei får du en vogn i en støvet grøn. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - ren natur og økologi! En skøn kombivogn med svinghjul! Varius Pro kan foldes sammen til et minimum og vende på en 5-øre i...

  7 499,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
Viser 1 - 9 af 33 varer

Barnevognen Naturkind varius Pro er karakteriseret ved at have drejehjul, langt liggemål, nem at klappe sammen og være økologisk.

Drejehjulene på barnevognen betyder at det er let at komme omkring selv de skarpeste hjørner. Drejehjulene gør at barnevognen er perfekt til brug i byen. Hjulene kan selvfølgelig også låses - og så er det også nemt at komme omkring når i skal en tur i skoven eller ned af grusvejen.

Barnevognen fra Naturkind fåes med langt liggemål på 98 cm. Det lange liggemål betyder at barnet kan bruge barnevognen til de er færdige med at sove til middag, omkring de 3 år. Barnevognen fåes også i en kortere version på 77 cm, perfekt til det lille spædbarn.

Når du skal klappe din Naturkind Varius Pro vogn sammen, er det nemt. Det er bare klik på hver side af barnevognskassen, løft ud af spænder og løft ud. Hurtigt, nemt og bekvemt. Stellet slåes nemt sammen ved at trække i de to håndtag på hver side af stellet. Og sættes op igen med et snuptag. Barnevognen er klappet sammen og slået op igen på under 1 min.

Varius Pro kan pakkes sammen til et meget lille pakkemål, og er derfor også det perfekte valg til dig med en lille bil.

Naturkind barnevognene er produceret i Østrig, med stort fokus på økologi og bæredygtighed. Der er blandt andet brugt følgende materialer i barnevognen:

 • økologisk bomuld (GOTS)
  • kalechen, liftbetrækket, køreposerne, parasollen, solskærmen, pusletasken, klapvognshynden, babyindsatsen, seler og insektnettet er udvendigt alle i økologisk bomuld certficeret efter Global Organic Textile Standard.
 • økologisk uld (kbT)
  • fyldet i kalechen, liftbetrækket, køreposerne, pusletasken, klapvognshynden og babyindsatsen er ren ny uld. Den tyske certificering kbT står for "kontrolliert biologische Tierhaltung" - oversat til dansk "kontrolleret økologisk dyrehold". Markerne hvor fårene går må fx ikke sprøjtes og ulden må kun vaskes efter meget strikse regler.
 • træ
  • Klapvognssædet, bunden og siderne i den bløde lift, samt den faste lifts bund er lavet af træ, som regelmæssigt bliver kontrolleret
 • Kork
 • klapvognssædet og håndtagene er isoleret med et lag kork fra ECO certificeret leverandør
 • kokos
  • kokosmadrassen sørger for at babys ryg kan udvikles og støttes optimalt

Naturkind Varius Pro fåes som 4 forskellige varianter:

Barnevogn på enten 77 eller 98 cm, Duo-vogn hvor der medfølger både barnevogn- og klapvognsdel, Kombivogn, med klapvogn og blød lift og som klapvogn. Alle med det gode Varius Pro stel, og med mulighed for at tilkøbe barnevogn- og klapvognsdel hvis man ikke fik det med i første omgang.

Naturkind Varius Pro fåes i flere forskellige design: Se dem alle under de enkelte kategorier.

Tilbehør til Varius Pro kan du finde her.

Skulle I have lyst til at komme og se og mærke hvilken model af de lækre Naturkind barnevogne, duovogne, kombivogne eller klapvogne i bedst kan lide, og også teste om den kan være i jeres bil - så har vores showroom i Støvring åbent efter aftale. Bare send en mail til info@abeunger.dk så sætter vi en aftale i kalenderen.