Vita som barnevogn Der er 4 produkter.

Naturkind Vita barnevognen er en klassisk, skandinavisk barnevogn med kærlighed til detaljerne - og økologien. 

Barnevognen fra Østrigske Naturkind producerer barnevogne i høj kvalitet, smukt design, og er produceret i certificerede økologiske materialer hvor der ikke er brugt tvivlsom kemi. Godt for miljøet og ikke midst godt for din babys sundhed.

Barnevognen har et klassisk stel med 4 store faste hjul. De store hjul og den gode affjedring betyder at barnevognen er komfortabel og nem at komme omkring med - på alle underlag. Affjedringen betyder også at det er let at vugge barnevognen, hvilket er dejligt hvis din baby har brug for lidt hjælp til at falde i søvn.

Naturkind Vita barnevogn har en høj liggehøjden, hvilket skåner din ryg når du skal tage barnet ned og op af barnevognen mange gange i løbet af de første 3 år.

 • Vita Siebenschläfer XL er Danmarks første barnevogn i økologiske materialer med et liggemål på 98cm! Vita er en elegant og klassisk barnevogn, der opfylder alle behov. Den høje liggehøjde er skånende for din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag. Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - kun ren natur og økologi! Der medfølger regnslag...

  7 799,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Vita Kornblume XL er Danmarks første barnevogn i økologiske materialer med et liggemål på 98cm! Vita er en elegant og klassisk barnevogn, der opfylder alle behov. Den høje liggehøjde er skånende for din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag. Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - kun ren natur og økologi! Læs mere nedenfor.

  7 799,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Vita Panther XL er Danmarks første barnevogn i økologiske materialer med et liggemål på 98cm! Vita er en elegant og klassisk barnevogn, der opfylder alle behov. Den høje liggehøjde er skånende for din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag. Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - kun ren natur og økologi! Læs mere nedenfor.

  7 799,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Vita Koala XL er Danmarks første barnevogn i økologiske materialer med et liggemål på 98cm! Vita er en elegant og klassisk barnevogn, der opfylder alle behov. Den høje liggehøjde er skånende for din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag. Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - kun ren natur og økologi! Læs mere nedenfor.

  7 799,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
Viser 1 - 4 af 4 varer

Naturkind Vita barnevognen fåes med langt liggemål på 98 cm, specielt udviklet til det danske marked. med det lange liggemål er du sikker på at at dit barn kan bruge barnevognen indtil han eller hun er færdig med at sove til middag omkring de 3 år.

Når din baby er helt lille, kan du vælge at bruge den bløde lift i barnevognen - så kan du nemt bære din baby ind og ud uden at forstyrre søvnen. Når din baby er vokset ud af liften, kan den laves om til en kørepose - og give jer glæde op i 2,5 års alderen. Se de mange forskellige designs her.

I barnevognen finder du en lækker tyk madras der er lavet af kokos. En kokosmadras giver den optimale støtte til din babys ryg. Madrassen er i høj kvalitet, tyk og der er derfor ingen grund til at købe ny madras til barnevognen. Barnevognen har et integreret ryglæn, der kan indstilles i 3 forskellige positioner, så kan din tumling også kan sidde bekvemt i barnevognen.

Barnevognen bremses let med et tryk på bremsepedalen. Og når du skal køre igen trykker du bare ned på den forreste del af bremsen. Det betyder ingen løft for at slå bremsen ned, der kunne forstyrre babys søvn, og ingen mærker på toppen af din fine sko.

Naturkind Vita barnevognen slåes også let sammen. Det er bare klik på hver side af barnevognskassen, løft ud af spænder og løft ud. Hurtigt, nemt og bekvemt. Stellet slåes nemt sammen ved at trække i de to håndtag på hver side af stellet. Og sættes op igen med et snuptag. Barnevognen er klappet sammen og slået op igen på under 1 min.

Naturkind Vita er altså den klassiske barnevogn, der udmærker sig ved at have et langt liggemål, kunne komme omkring på alle underlag, nem at vugge og selvfølgelig økologisk.

Naturkind Vita fåes i flere forskellige design

barnevognstilbehør til Vita kan du finde her.

Skulle I have lyst til at komme og se og mærke hvilken model af de lækre Naturkind barnevogne, duovogne, kombivogne eller klapvogne i bedst kan lide, og også teste om den kan være i jeres bil - så har vores showroom i Støvring åbent efter aftale. Bare send en mail til info@abeunger.dk så sætter vi en aftale i kalenderen.

Naturkind Vita fåes desuden som: Duo-vognkombi-vogn og klapvogn.

Se også vores store udvalg af Varius Pro og Terra.