Naturkind Vita Der er 14 produkter.

Find din Naturkind Vita barnevogn lige her!

Med en barnevogn fra Naturkind er du sikker på at barnevognen er produceret i økologiske og naturlige materialer med respekt for natur og menneske. Barnevognen er dermed med til at give dit barn en naturlig og tryg start på livet - uden påvirkning af forskellige kemikalier.

Naturkind Vita er en klassisk barnevogn, med god liggehøjde, der er nem at vugge og i et smukt design.

Naturkind Vita fås i 4 forskellige varianter.

Som barnevogn. Med liggemål på enten 77 eller 98 cm.

Som Duovogn. Det vil sige at du får barnevognsstellet, barnevognsdelen og klapvognsdelen i en samlet pakke. Du har dermed en god vogn fra din baby er nyfødt og indtil barnet selv går rundt.

Som kombivogn. Kombivognen består af barnevognsstel, klapvognsdel og den bløde lift. Du får også med denne kombination en vogn der passer fra nyfødt og indtil barnet selv går rundt.

Som klapvogn. Perfekt når barnet gerne vil se lidt mere på verden.

Underkategorier

Vita som barnevogn

Naturkind Vita barnevognen er en klassisk, skandinavisk barnevogn med kærlighed til detaljerne - og økologien. 

Barnevognen fra Østrigske Naturkind producerer barnevogne i høj kvalitet, smukt design, og er produceret i certificerede økologiske materialer hvor der ikke er brugt tvivlsom kemi. Godt for miljøet og ikke midst godt for din babys sundhed.

Barnevognen har et klassisk stel med 4 store faste hjul. De store hjul og den gode affjedring betyder at barnevognen er komfortabel og nem at komme omkring med - på alle underlag. Affjedringen betyder også at det er let at vugge barnevognen, hvilket er dejligt hvis din baby har brug for lidt hjælp til at falde i søvn.

Naturkind Vita barnevogn har en høj liggehøjden, hvilket skåner din ryg når du skal tage barnet ned og op af barnevognen mange gange i løbet af de første 3 år.

Vita som duo-vogn

Find din økologiske duo-vogn i Vita modellen fra Naturkind lige her.

Naturkind Vita findes også i den populære Duo variant.

Duovognen består af barnevognsstellet, barnevognsdelen (enten i 77 eller 98 cm) og klapvognsdelen. Du kan nemt og hurtigt skifte mellem at have klikket barnevogskasse og klapvognsdel på stellet.

Du får dermed en vogn du kan bruge fra din baby er nyfødt og helt indtil de barnet er over 3 år og løber rundt. I starten sover din baby i den faste lift, og du opbevarer klapvognsdelen. Når din baby er stor nok til klapvognen, skifter i den faste lift ud med klapvognsdelen. Så er du fri for at købe en ekstra klapvogn!

Naturkind Duovogn Vita er en klassisk, skandinavisk klapvogn med kærlighed til detaljerne.

Vita som kombi-vogn

Find din økologiske kombivogn fra Naturkind Vita her!

Som kombi-vogn får du din Vita med klapvognsdel til at klikke på stellet samt en blød lift, som stilles ind i klapvognen mens baby er helt lille.

Når din baby er stor nok til klapvognsdelen, kan den bløde lift laves om til en kørepose og give jer glæde helt op i 2,5 års alderen! 

Med en vogn fra Naturkind er du sikker på at baby får en tryg start på livet - uden at blive udsat for kemikalier. Alle Naturkinds vogne og tilbehør er nemlig produceret økologisk og naturligt, med respekt for både miljø og mennesker.

Naturkind kombivogn Vita er en klassisk, skandinavisk klapvogn med kærlighed til detaljerne.

Vita som klapvogn

Find din økologiske Naturkind Vita Klapvogn her! 

Naturkind Klapvogn Vita er en klassisk, skandinavisk klapvogn med kærlighed til detaljerne. 

Klapvognen kan ligges helt ned i vandret position, så dit barn kan sove gode lange lure i klapvognen. Det er også muligt at stille en lift i klapvognen og derved kan også den lille baby få glæde af klapvognen. 

Klapvognsdelen kan både vendes med front mod mor og far - eller mod den spændende verden når barnet er klar til det.

Med en kombivogn fra Naturkind er du sikker på at baby får en tryg start på livet - uden at blive udsat for kemikalier. Alle Naturkinds vogne og tilbehør er nemlig produceret økologisk og naturligt, med respekt for både miljø og mennesker.

Pr. side
 • Med Vita Haselmaus får du en vogn i brun med mønstrede detaljer. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Den høje liggehøjde skåner din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag - grus og sand er ingen problem! Ingen skadelige stoffer tæt på...

  5 999,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Med Vita Eichörnchen får du en vogn i brun med mønstrede detaljer. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Den høje liggehøjde skåner din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag - grus og sand er ingen problem! Ingen skadelige stoffer tæt på...

  5 999,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Med Vita Walnuss får du en vogn i en smuk og klassisk brun farve. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Den høje liggehøjde skåner din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag - grus og sand er ingen problem! Ingen skadelige stoffer tæt på...

  5 999,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Med Vita Salbei får du en vogn i en støvet grøn. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Den høje liggehøjde skåner din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag - grus og sand er ingen problem! Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - ren...

  5 999,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Med Vita Kornblume får du en vogn i smuk blå farve. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Den høje liggehøjde skåner din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag - grus og sand er ingen problem! Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - ren...

  5 999,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Med Vita Kolibri får du en vogn i blå med grønne detaljer. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Den høje liggehøjde skåner din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag - grus og sand er ingen problem! Ingen skadelige stoffer tæt på din baby...

  5 999,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Med Vita Blaufink får du en vogn i mørkeblå med detaljer i rød/hvide tern. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Den høje liggehøjde skåner din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag - grus og sand er ingen problem! Ingen skadelige stoffer...

  5 999,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Med Vita Nachtfalter får du en vogn i sort med mønstrede detaljer. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Den høje liggehøjde skåner din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag - grus og sand er ingen problem! Ingen skadelige stoffer tæt på...

  5 999,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Med Vita Panther får du en vogn i smuk og klassisk sort. Dit barn sidder godt og sikkert, med mulighed for at kigge på dig eller fremad. Bliver barnet træt er der mulighed for at ligge helt ned. Den høje liggehøjde skåner din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag - grus og sand er ingen problem! Ingen skadelige stoffer tæt på din baby -...

  5 999,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
Viser 1 - 9 af 14 varer

Naturkind Vita er den klassiske barnevogn, der udmærker sig ved at have et langt liggemål, kunne komme omkring på alle underlag, nem at vugge og selvfølgelig økologisk.

Barnevognen Naturkind Vita er ikke blot en barnevogn med fantastiske køreegenskaber i alt terræn, den er også smuk og elegant at se på - Naturkind har stor kærlighed til designet.

Naturkind Vita er elegant med skandinaviske linjer og opfylder alle behov.

Den høje liggehøjde er skåner din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag - hverken grus eller sand er et problem! Affjedring på alle fire hjul giver ekstra god kørekomfort og sikrer dit barn en rolig og behagelig tur i al slags terræn. Det betyder også at den er særdeles let at vugge, hvis din baby gerne vil vugges i søvn.

De store 14'' lufthjul giver desuden barnevognen et elegant udseende, men du kan også vælge 12'' lufthjul eller 12'' punkterfrie Comforthjul. Det lette aluminiumsstel kan vælges i farverne mat sort eller hvid. 

Naturkind barnevognene er produceret i Østrig, med stor fokus på økologi og bæredygtighed. Der er blandt andet brugt følgende materialer i barnevognen:

 • økologisk bomuld (GOTS)
  • kalechen, liftbetrækket, køreposerne, parasollen, solskærmen, pusletasken, klapvognshynden, babyindsatsen, seler og insektnettet er udvendigt alle i økologisk bomuld certficeret efter Global Organic Textile Standard.
 • økologisk uld (kbT)
  • fyldet i kalechen, liftbetrækket, køreposerne, pusletasken, klapvognshynden og babyindsatsen er ren ny uld. Den tyske certificering kbT står for "kontrolliert biologische Tierhaltung" - oversat til dansk "kontrolleret økologisk dyrehold". Markerne hvor fårene går må fx ikke sprøjtes og ulden må kun vaskes efter meget strikse regler.
 • træ
  • Klapvognssædet, bunden og siderne i den bløde lift, samt den faste lifts bund er lavet af træ, som regelmæssigt bliver kontrolleret
 • Kork
  • klapvognssædet og håndtagene er isoleret med et lag kork fra ECO certificeret leverandør
 • kokos
  • kokosmadrassen sørger for at babys ryg kan udvikles og støttes optimalt

Naturkind Vita fåes som 4 forskellige varianter:

Barnevogn på enten 77 eller 98 cm, Duo-vogn hvor der medfølger både barnevogn- og klapvognsdel, Kombivogn, med klapvogn og blød lift og som klapvogn. Alle med det gode Vita stel, og med mulighed for at tilkøbe barnevogn- og klapvognsdel hvis man ikke fik det med i første omgang.

Naturkind Vita fåes i flere forskellige design: Se dem alle under de enkelte kategorier.

Tilbehør til Varius Pro kan du finde her.

 

Skulle I have lyst til at komme og se og mærke hvilken model af de lækre Naturkind barnevogne, duovogne, kombivogne eller klapvogne i bedst kan lide, og også teste om den kan være i jeres bil - så har vores showroom i Støvring åbent efter aftale. Bare send en mail til info@abeunger.dk så sætter vi en aftale i kalenderen.