Vita som kombi-vogn Der er ingen produkter i denne kategori.

Find din økologiske kombivogn fra Naturkind Vita her!

Som kombi-vogn får du din Vita med klapvognsdel til at klikke på stellet samt en blød lift, som stilles ind i klapvognen mens baby er helt lille.

Når din baby er stor nok til klapvognsdelen, kan den bløde lift laves om til en kørepose og give jer glæde helt op i 2,5 års alderen! 

Med en vogn fra Naturkind er du sikker på at baby får en tryg start på livet - uden at blive udsat for kemikalier. Alle Naturkinds vogne og tilbehør er nemlig produceret økologisk og naturligt, med respekt for både miljø og mennesker.

Naturkind kombivogn Vita er en klassisk, skandinavisk klapvogn med kærlighed til detaljerne.

Kombivognene fra Østrigske Naturkind er klapvogne i høj kvalitet, smukt design, og så er også så vidt muligt produceret i certificerede økologiske materialer hvor der ikke er brugt tvivlsom kemi.

Klapvognen har et klassisk stel med 4 store faste hjul. De store hjul og den gode affjedring betyder at klapvognen er komfortabel og nem at komme omkring med - på alle underlag. Affjedringen betyder også at det er let at vugge klapvognen, hvilket er dejligt hvis din baby har brug for lidt hjælp til at falde i søvn.

Naturkind Vita kombivogn har en høj liggehøjden, hvilket skåner din ryg når du skal tage barnet ned og op af kombivognen mange gange i løbet af de første 3 år.

Når din baby er helt lille, bruger du vælge at bruge den bløde lift i klapvognen - så kan du nemt bære din baby ind og ud uden at forstyrre søvnen. Når din baby er vokset ud af liften, kan den laves om til en kørepose - og give jer glæde op i 2,5 års alderen. Se de mange forskellige designs her.

Klapvognen bremses let med et tryk på bremsepedalen. Og når du skal køre igen trykker du bare ned på den forreste del af bremsen. Det betyder ingen løft for at slå bremsen ned, der kunne forstyrre babys søvn, og ingen mærker på toppen af din fine sko.

Naturkind Vita kombivogn slåes også let sammen. Det er bare klik på hver side af klapvognsdelen, løft ud af spænder og løft ud. Hurtigt, nemt og bekvemt. Stellet slåes nemt sammen ved at trække i de to håndtag på hver side af stellet. Og sættes op igen med et snuptag. klapvognen er klappet sammen og slået op igen på under 1 min.

Naturkind Vita er altså det klassiske stel, der udmærker sig ved at have at kunne ligges helt ned, kunne komme omkring på alle underlag, nem at vugge og selvfølgelig økologisk.

Naturkind Vita fåes i flere forskellige design

Barnevognstilbehør til Vita kan du finde her.

Skulle I have lyst til at komme og se og mærke hvilken model af de lækre Naturkind barnevogne, duovogne, kombivogne eller klapvogne i bedst kan lide, og også teste om den kan være i jeres bil - så har vores showroom i Støvring åbent efter aftale. Bare send en mail til info@abeunger.dk så sætter vi en aftale i kalenderen.

Naturkind Vita fåes desuden som: barnevogn, Duo-vogn og klapvogn.

Se også vores store udvalg af Varius Pro.