Terra som klapvogn Der er ingen produkter i denne kategori.

Naturkind klapvognen Terra er designet til det aktive udendørsliv. Terra byder på ekstraordinær stabilitet og vejgreb som giver komfort og tryghed på hvert terræn. Med sit specielle affjedringssystem er Terra konciperet til især skov og mark, men byder også i byen på stor køreglæde.

Med det vendbare styr skifter du nemt køreretning. Terras ryglæn kan lægges helt ned, så dit barn også kan sove i klapvognen i længere tid.

Økologisk bomuld (GOTS + kbA) og uld (kbT), certificeret træ, kork og kokos er det eneste dit barn kommer i berøring med! I Vita sover dit barn altid i den rene luft - helt fri for skadelig kemi.

Læs mere ved de enkelte produkter.

Naturkind klapvogn Terra er den perfekte vogn til outdoor-aktiviteter.

Terra det helt rigtige valg til dig, der elsker udendørs-livet. Ekstra stabilitet, ekstra affjedring på alle fire hjul, og en fremragende kørekomfort - takket være de kuglelejrede lufthjul, som byder på vejgreb i al terræn.

Du skifter nemt køreretning med Terras vendbare styr, og de to bremser virker på alle fire hjul.

Når din baby er helt lille, kan du vælge at tilkøbe den bløde lift til klapvognen - så kan du nemt bære din baby ind og ud uden at forstyrre søvnen. Når din baby er vokset ud af liften, kan den laves om til en kørepose - og give jer glæde op i 2,5 års alderen. Se de mange forskellige designs her.

Klapvognene fra Østrigske Naturkind er klapvogne i høj kvalitet, smukt design, og så er også så vidt muligt produceret i certificerede økologiske materialer hvor der ikke er brugt tvivlsom kemi.

Terra har 4 faste hjul på klapvognen der gør den særlig velegnet til at komme let og ubesværet omkring i alle terræn.

Klapvognen bremses let med et tryk på bremsepedalen. Og når du skal køre igen løfter du bare op på bremsepedalen igen. Det betyder ingen løft for at slå bremsen ned, der kunne forstyrre babys søvn.

Når du skal klappe din Naturkind Terra klapvogn sammen, er det nemt. Det er bare klik på hver side af klapvognsdelen, løft ud af spænder og løft ud. Hurtigt, nemt og bekvemt. Stellet slåes nemt sammen ved at trække i de to håndtag på hver side af stellet. Og sættes op igen med et snuptag. Klapvognen er klappet sammen og slået op igen på under 1 min.

Naturkind Terra er altså den nye klapvogn, der udmærker sig ved at kunne ligges helt ned, komfortabel i alle terræn, vendbart styr, nem at klappe sammen og selvfølgelig økologisk.

Naturkind Terra fåes i flere forskellige design

Barnevognstilbehør til Terra kan du finde her.

Skulle I have lyst til at komme og se og mærke hvilken model af de lækre Naturkind barnevogne, duovogne, kombivogne eller klapvogne i bedst kan lide, og også teste om den kan være i jeres bil - så har vores showroom i Støvring åbent efter aftale. Bare send en mail til info@abeunger.dk så sætter vi en aftale i kalenderen.

Naturkind Terra fåes desuden som: kombivogn.

Se også vores store udvalg af Vita og Varius Pro.