Vita som duo-vogn Der er 3 produkter.

Find din økologiske duo-vogn i Vita modellen fra Naturkind lige her.

Naturkind Vita findes også i den populære Duo variant.

Duovognen består af barnevognsstellet, barnevognsdelen (enten i 77 eller 98 cm) og klapvognsdelen. Du kan nemt og hurtigt skifte mellem at have klikket barnevogskasse og klapvognsdel på stellet.

Du får dermed en vogn du kan bruge fra din baby er nyfødt og helt indtil de barnet er over 3 år og løber rundt. I starten sover din baby i den faste lift, og du opbevarer klapvognsdelen. Når din baby er stor nok til klapvognen, skifter i den faste lift ud med klapvognsdelen. Så er du fri for at købe en ekstra klapvogn!

Naturkind Duovogn Vita er en klassisk, skandinavisk klapvogn med kærlighed til detaljerne.

 • Vita Kornblume XL består af barnevognsdel med langt liggemål, hertil kan der frit vælges mellem de forskellige klapvogne. Vita Kornblume er elegant og klassisk som duo-vogn, og opfylder alle behov. Den høje liggehøjde er skånende for din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag - også grus og sand er intet problem! Ingen skadelige stoffer...

  9 199,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Vita Panther XL består af barnevognsdel med langt liggemål, hertil kan der frit vælges mellem de forskellige klapvogne. Vita Panther er elegant og klassisk som duo-vogn, og opfylder alle behov. Den høje liggehøjde er skånende for din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag - også grus og sand er intet problem! Ingen skadelige stoffer tæt...

  9 199,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Vita Koala XL består af barnevognsdel med langt liggemål i Koala, hertil kan der frit vælges mellem de forskellige klapvogne. Vita Koala er elegant og klassisk som duo-vogn, og opfylder alle behov. Den høje liggehøjde er skånende for din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag - også grus og sand er ingen problem! Ingen skadelige stoffer...

  9 199,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
Viser 1 - 3 af 3 varer

Barnevognene fra Østrigske Naturkind er barnevogne i høj kvalitet, smukt design, og så er også så vidt muligt produceret i certificerede økologiske materialer hvor der ikke er brugt tvivlsom kemi.

Duo-vognen har et klassisk stel med 4 store faste hjul. De store hjul og den gode affjedring betyder at duovognen er komfortabel og nem at komme omkring med - på alle underlag. Affjedringen betyder også at det er let at vugge barnevognen, hvilket er dejligt hvis din baby har brug for lidt hjælp til at falde i søvn.

Naturkind Vita barnevogn har en høj liggehøjden, hvilket skåner din ryg når du skal tage barnet ned og op af barnevognen mange gange i løbet af de første 3 år.

Naturkind Vita duo-vogn fåes i barnevognen med langt liggemål på 98 cm, specielt udviklet til det danske marked. Med det lange liggemål er du sikker på at at dit barn kan bruge barnevognen indtil han eller hun er færdig med at sove til middag omkring de 3 år.

Når din baby er helt lille, kan du vælge at bruge den bløde lift i barnevognen - så kan du nemt bære din baby ind og ud uden at forstyrre søvnen. Når din baby er vokset ud af liften, kan den laves om til en kørepose - og give jer glæde op i 2,5 års alderen. Køreposen kan bruges i både barnevognen og klapvognen. Se de mange forskellige designs her.

I barnevognen finder du en lækker tyk madras der er lavet af kokos. En kokosmadras giver den optimale støtte til din babys ryg. Madrassen er i høj kvalitet, tyk og der er derfor ingen grund til at købe ny madras til barnevognen. Barnevognen har et integreret ryglæn, der kan indstilles i 3 forskellige positioner, så kan din tumling også kan sidde bekvemt i barnevognen. (Det er kun XL modellen der har et ryglæn)

Naturkind Vita duovogn bremses let med et tryk på bremsepedalen. Og når du skal køre igen trykker du bare ned på den forreste del af bremsen. Det betyder ingen løft for at slå bremsen ned, der kunne forstyrre babys søvn, og ingen mærker på toppen af din fine sko.

Naturkind Vita duovogn slåes også let sammen. Det er bare klik på hver side af barnevognskassen, løft ud af spænder og løft ud. Hurtigt, nemt og bekvemt. Stellet slåes nemt sammen ved at trække i de to håndtag på hver side af stellet. Og sættes op igen med et snuptag. Duovognen er klappet sammen og slået op igen på under 1 min.

Naturkind Vita er altså den klassiske duo-vogn, der udmærker sig ved at have et langt liggemål, kunne komme omkring på alle underlag, nem at vugge og selvfølgelig økologisk.

Naturkind Vita fåes i flere forskellige design

Barnevognstilbehør til Vita kan du finde her.

Skulle I have lyst til at komme og se og mærke hvilken model af de lækre Naturkind barnevogne, duovogne, kombivogne eller klapvogne i bedst kan lide, og også teste om den kan være i jeres bil - så har vores showroom i Støvring åbent efter aftale. Bare send en mail til info@abeunger.dk så sætter vi en aftale i kalenderen.

Naturkind Vita fåes desuden som: barnevognkombi-vogn og klapvogn.

Se også vores store udvalg af Varius Pro