Fjedervugger Der er 5 produkter.

I de økologiske fjedervugger fra Nonomo er din baby, dine tvillinger eller din tumling så tryg som i mors mave. Takket være den specielle fjeder som hængevuggen hænger i, gynges barnet let - både op og ned og til siderne. Vågner barnet pludseligt og slår ud med armene, sætter det vuggen i bevægelse igen - og din baby finder hurtigt tilbage i søvnen.

Har du en baby som græder meget og som har svært ved at falde i søvn? Mange såkaldte kolikbørn kan komme ud af den onde cirkel med almindelig gråd, deraf følgende overtræthed, svært ved at falde i søvn, endnu mere gråd, og udmættelse ved at sove i en fjedervugge. Også forældrene kan endelig få den tiltrængte ro og overskudsgivende søvn.

I fjedervuggen ligger babyen med en naturlig rundet ryg og er beskyttet mod for mange indtryk. Vuggens høje sider gør den til en meget sikker soveplads.

Nonomo vuggen kan pakkes sammen til et minimum og er dermed perfekt til at have med på farten! Med et karmbeslag kan du nemt hænge vuggen i dørkarmen - i soveværelset, i køkkenet, hos bedste, på ferien.....

Klik på varerne for mere information.

Underkategorier

Fjedervugger

Her finder du fjedervuggerne fra Nonomo. 

Bemærk, at nogle varer er bestillingsvarer, hvor der skal regnes med en leveringstid på ca. 2 uger.

Stativer

Her finder du alle stativer til din hængevugge, fjedervugge eller babyhængekøje.

Tilbehør og enkeltdele

Her finder du tilbehør til din Nonomo fjedervugge eller som supplement til din egen vugge.

Du kan også finde alle enkeltdele og reservedele til Nonomo(R) vuggerne.

Skal du sy din egen hængevugge, kan du hér finde de nødvendige enkeltdele.

Viser 1 - 5 af 5 varer