Pusletasker Der er 1 produkt.

Ønsker du en pusletaske der passer til din Naturkind barnevogn og ikke går på kompromis med sundhed og økologi - så er Naturkind pusletasken det rette valg for dig.

Lækker pusletaske fra Naturkind

Pusletasken fåes i 10 forskellige design, der er lavet i samme designs og materialer som Naturkind barnevognene.

Hvad skal der i en pusletaske? Bleer, vaskeklude, stofbleer, ekstra tøj, lidt legetøj, flasker og selvfølgelig din tegnebog og nøgler. Og der er selvfølgelig plads til det hele i den store og rummelige pusletaske fra Naturkind.

Der er 2 indvendige store rum i pusletasken, og flere mindre lommer - så det er muligt at holde orden på tingene. Udenpå pusletasken er der et mindre rum med lynlås, der passer godt på dine nøgler.

Stor og rummelig pusletaske fra Naturkind

Der følger 2 stropper med til pusletasken. En lang der er velegnet når du bærer den som skråtaske, og en kort der er velegnet når du bærer den over skulderen. Det er selvfølgelig også muligt at fastgøre pusletasken til styret på barnevognen. Det gør det nemt at komme til jeres ting når i er på tur, og samtidig sparer i pladsen under barnevognen.

I pusletasken er der et medfølgende pusleunderlag, der er meget praktisk når i er på tur, og der enten ikke er puslelag tilgængelige eller du ønsker ekstra beskyttelse af din baby.

Pusleunderlaget kan vaskes ved 60 grader.

Pusletasken fra Naturkind er selvfølgelig fremstillet i økologiske materialer.

  • Pusletaske der matcher Vita og Varius modellen. Stor og rummelig pusletaske med 2 store indvendige rum og flere mindre lommer, hvor der er plads til både flasker, bleer og meget mere. En udvendig lomme med lynlås gemmer godt på dine nøgler. Tasken kan lukkes med lynlås og fastgøres på styret. Der medfølger en ekstra lang skulderrem og et pusleunderlag som...

    649,00 kr
    Bestillingsvare! Bestillingsvare!
Viser 1 - 1 af 1 vare