Lammeskinds-kørepose Der er 1 produkt.

Økologisk lammeskinds-kørepose fra Naturkind

En kørepose er super anvendelig i det danske kllima, hvor det ofte blæser og er til den kolde side.

Mange spørger hvad er en kørepose? og hvad bruges køreposen til?

Helt grundlæggende er en kørepose en form for sovepose til baby. Køreposen sikrer at baby ikke bliver for kold. Køreposen kan bruges både i barnevognen og i klapvognen. I klapvognen er køreposen særlig smart, da det ikke er lige til at få en babydyne til at dække ordentligt over baby, og det også kan være lidt besværligt for baby at sidde med flyverdragt på.

Lammeskindskøreposen fra Naturkind er ægte luksus til din baby. Køreposen er med økologisk bomuld yderst (GOTS) og økologisk garvet lammeskind fra tyske og østrigske får. Din baby kommer til at ligge både blødt og varmt. Det er den perfekte vinterkørepose til dit barn.

Køreposen fra Naturkind kan lynes helt op, så det er nemt at ligge at sætte barnet i køreposen. Køreposen kan også foldes ud på gulvet som et skønt legetæppe  når i eksempelvis er i mødregruppe (der vil dog være bagsiden af lynlåsen i midten).

Der er naturligvis slidser bag i køreposen, så denne kan fastgøres til klapvognens seler. Der er desuden en lomme øverst bagpå, der kan sættes fast om klapvognssædets top, og sikre at den ikke glider ned.

De økologiske Lammeskindskørepose passer både til Varius Pro, Terra og Vita barnevogne og klapvogne.

Viser 1 - 1 af 1 vare