Kombi kørepose Der er ingen produkter i denne kategori.

Økologisk Kombi kørepose fra Naturkind

En kørepose er super anvendelig i det danske kllima, hvor det ofte blæser og er til den kolde side.

Mange spørger hvad er en kørepose? og hvad bruges køreposen til?

Helt grundlæggende er en kørepose en form for sovepose til baby. Køreposen sikrer at baby ikke bliver for kold. Køreposen kan bruges både i barnevognen og i klapvognen. I klapvognen er køreposen særlig smart, da det ikke er lige til at få en babydyne til at dække ordentligt over baby, og det også kan være lidt besværligt for baby at sidde med flyverdragt på.

Køreposen fra Naturkind er et smart 2-delt system der betyder at den kan bruges året rundt. Køreposen er i 2 lag, det yderste lag er i økologisk bomuld  (GOTS certificeret) og fungerer godt i de varmere måneder. Inderste lag, der kan lynes helt af, er i økologisk bomulds plys (GOTS certificeret). Fyldet i køreosen er økologisk fåreuld (GOTS certificeret) og sikrer at baby holdes varm i vintermånederne. Du har dermed en både en sommerkørepose og vinterkørepose i en.

Bunden af køreposen kan lynes helt af, det betyder at barnet kan sidde i klapvognen med støvler på, uden at gøre køreposen beskidt inden i. Det betyder desuden at køreposen kan ligges fladt ud på gulvet og fungere som et blødt og varmt legetæppe når i ekssempelvis er afsted i mødregruppe.

Der er naturligvis slidser bag i køreposen, så denne kan fastgøres til klapvognens seler. Der er desuden en lomme øverst bagpå, der kan sættes fast om klapvognssædets top, og sikre at den ikke glider ned.

De økologiske kombikøreposer passer både til Varius Pro, Terra og Vita barnevogne og klapvogne.