Blød lift Der er 1 produkt.

Bløde babylifte til din barnevogn fra Naturkind

Skal man have en babylift? Hvad skal man bruge en lift til barnevognen til? og Hvor længe kan man bruge liften?

Der er mange spøgsmål om liften til barnevognen, og det er ikke altid let at finde ud af om det er noget man skal have.

Og nej man SKAL ikke have en lift til barnevognen, det kan godt fungere helt uden. MEN det er nu praktisk!

Liften i barnevognen kan bruges til flere ting. Den skaber et trygt, varmt og hyggeligt rum i den ellers så store barnevogn til det lille nyfødte barn. Med liften er det muligt at bære baby ind og ud af barnevognen uden at forstyrre babys søvn. Mange bruger også liften som en ekstra seng inde i stuen, og istedet for vugge sættes liften ned i tremmesengen eller forældrenes seng i den første tid. Den er også rigtig praktisk at have med som rejseseng i den første tid.

Babyliften passer som lift ca. de første 6 måneder, alt efter hvor hurtigt dit barn vokser. Når baby er blevet for lang til liften kan Naturkinds babylift let laves om til en praktisk kørepose der passer indtil barnet blievr ca. 2,5 år. Så får i endnu længere tids glæde af liften.

Liften fra Naturkind passer både i barnevognen med det lange liggemål og i klapvognen.

Med en blød lift i klapvognen bliver denne til en kombivogn, der kan bruges fra baby er nyfødt og indtil ca. 2,5 år.

Dækkenet på liften kan tages helt af, og kan indstilles i 2 længder alt efter babys størrelse. Der er desuden en praktisk lomme foran på lift-dækkenet.

Som alt fra Naturkind er den bløde lift naturligvis lavet i økologisk bomuld med uldfyld. Den kan vaskes ved 30 grader - uden centrifugering!

  • Blød lift, der både kan bruges i den store faste lift, men også kan bruges i kombination med klapvognen. Når baby er vokset ud af den liften, kan den omdannes til en kørepose ved at tage træpladerne ud. Og så får du glæde af liften til baby er i hvert fald 2,5 år. Du kan bære din baby i liften, da den har to håndtag som gør det nemt at tage liften ind og...

    1 699,00 kr
    Bestillingsvare! Bestillingsvare!
Viser 1 - 1 af 1 vare