Barnevogne Der er 6 produkter.

KONTAKT MIG FOR INFO - info@abeunger.dk

Find din økologiske barnevogn fra Naturkind her!

Barnevognene fra Østrigske Naturkind er barnevogne i høj kvalitet, smukt design, og så er også så vidt muligt produceret i certificerede økologiske materialer hvor der ikke er brugt tvivlsom kemi.

Vælg mellem 2 modeller: Vita eller Varius Pro.

Varius Pro er vores mest populære version. I høj grad på grund af de drejelige forhjul, det lange liggemål og fordi du kan bruge det samme stel med både barnevogn og klapvognsdel.

Vita er den klassiske barnevogn med faste hjul, høj liggehøjde og en fantastisk evne til at vugge baby.

Underkategorier

Naturkind Vita

Find din Naturkind Vita barnevogn lige her!

Med en barnevogn fra Naturkind er du sikker på at barnevognen er produceret i økologiske og naturlige materialer med respekt for natur og menneske. Barnevognen er dermed med til at give dit barn en naturlig og tryg start på livet - uden påvirkning af forskellige kemikalier.

Naturkind Vita er en klassisk barnevogn, med god liggehøjde, der er nem at vugge og i et smukt design.

Naturkind Vita fås i 4 forskellige varianter.

Som barnevogn. Med liggemål på enten 77 eller 98 cm.

Som Duovogn. Det vil sige at du får barnevognsstellet, barnevognsdelen og klapvognsdelen i en samlet pakke. Du har dermed en god vogn fra din baby er nyfødt og indtil barnet selv går rundt.

Som kombivogn. Kombivognen består af barnevognsstel, klapvognsdel og den bløde lift. Du får også med denne kombination en vogn der passer fra nyfødt og indtil barnet selv går rundt.

Som klapvogn. Perfekt når barnet gerne vil se lidt mere på verden.

Naturkind Varius Pro

Naturkind Varius Pro er den nye generation barnevogn - let, kvik og nem at folde sammen! Og så er den Økologisk!

Naturkind Varius Pro er uden tvivl vores mest populære model.

Hvorfor folk elsker Varius Pro:

Fordi det er en duovogn med langt liggemål. Det vil sige en barnevogn med liggemål helt op på 98 cm, hvor der kan skiftes mellem barnevognsdel og klapvogn på samme stel.

Fordi vognen er økologisk. Det er for mange forældre vigtigt at give deres kommende barn den bedste start på livet - og her er det dejligt at vide at den barnevogn baby skal ligge i, i de kommende 3 år, den er HELT uden kemi og skadelige stoffer.

Fordi den har drejehjul. Mange bor i dag i byen, og her er det bare SÅ meget nemmere at komme rundt med barnevogn og klapvogn når den har drejelige forhjul. Så kan den nemlig dreje rundt uden man behøver at løfte vognen. Hjulene kan selvfølgelig også låses så barnevognen kan komme med på en tur i skoven.

Naturkind Varius Pro kan fås som barnevogn, duo-vogn, kombivogn og klapvogn. Og det er altid muligt at tilkøbe en klapvogns- eller barnevognsdel, da det hele passer på begge stel.

Barnevogns tilbehør

Barnevognene fra Østrigske Naturkind er barnevogne i høj kvalitet, smukt design, og så er også så vidt muligt produceret i certificerede økologiske materialer hvor der ikke er brugt tvivlsom kemi. Det samme gælder naturligvis for alt tilbehøret fra Naturkind!

Hvilket tilbehør til barnevognen har du brug? 

Som minimum vil jeg anbefale at du køber regnslag, myggenet og barnevognssele med til din Naturkind barnevogn.

Skal du have lidt mere end det absolut nødvendige barnevogstilbehør vil jeg anbefale at du også køber en lift, hvis du har valgt barnevognen med det lange liggemål.

 • Extra langt liggemål på 98cm i Varius Pro XLs faste lift! Danmarks første barnevogn i økolgiske materialer med svinghjul! Varius Pro kan foldes sammen til et minimum og vende på en 5-øre i storbydjunglen. Naturmaterialer som uld (kbT), økologisk bomuld (GOTS), kork og kokos danner et rent og blødt miljø til din baby. Læs mere i feltet nedenfor.

  6 599,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • En kvik duo-vogn med svinghjul som kan foldes sammen til et minimum! Varius Pro Duo er en barnevogn, der kan klare det hele. Varius Pro Panther XL består af barnevognsdel med langt liggemål, hertil kan der frit vælges mellem de forskellige klapvogne. Naturmaterialer som uld (kbT), økologisk bomuld (GOTS), kork og kokos danner et rent og blødt miljø til...

  8 899,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Danmarks første barnevogn i økolgiske materialer med svinghjul! Varius Pro kan foldes sammen til et minimum og vende på en 5-øre i storbydjunglen. Naturmaterialer som uld (kbT), økologisk bomuld (GOTS), kork og kokos danner et rent og blødt miljø til din baby. Med et liggemål på 77 cm er det dern perfekte barnevogn til den første tid. Læs mere i feltet...

  5 499,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Extra langt liggemål på 98cm i Varius Pro XLs faste lift! Danmarks første barnevogn i økolgiske materialer med svinghjul! Varius Pro kan foldes sammen til et minimum og vende på en 5-øre i storbydjunglen. Naturmaterialer som uld (kbT), økologisk bomuld (GOTS), kork og kokos danner et rent og blødt miljø til din baby. Læs mere i feltet nedenfor.

  6 599,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Vita Kornblume XL er Danmarks første barnevogn i økologiske materialer med et liggemål på 98cm! Vita er en elegant og klassisk barnevogn, der opfylder alle behov. Den høje liggehøjde er skånende for din ryg, de store 14'' hjul finder nemt vej på alle underlag. Ingen skadelige stoffer tæt på din baby - kun ren natur og økologi! Læs mere nedenfor.

  7 799,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • En kvik duo-vogn med svinghjul som kan foldes sammen til et minimum! Varius Pro Duo er en barnevogn, der kan klare det hele. Varius Pro Koala XL består af barnevognsdel med langt liggemål i Koala, hertil kan der frit vælges mellem de forskellige klapvogne. Naturmaterialer som uld (kbT), økologisk bomuld (GOTS), kork og kokos danner et rent og blødt miljø...

  8 899,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
Viser 1 - 6 af 6 varer

Naturkind barnevognene kan fåes som barnevogn, duo-vogn, kombivogn og klapvogn. Og det er altid muligt at tilkøbe en klapvogns- eller barnevognsdel, da det hele passer på begge stel.

Naturkind barnevogne kommer i 2 forskellige basis-stel: Vita og Varius Pro.

Vita er et klassisk barnevognsstel, der giver en vogn med god affjedring hvor det er nemt at vugge baby. Barnevognstellet betyder også at baby kommer op i en god højde der skåner din ryk.

Varius Pro er det perfekte stel hvis du bor i byen. Det har drejehjul foran der kører let og giver en vogn der kan komme omkring selv de skarpeste hjørner. Og med XL modellen får du endda en vogn med drejehjul og langt liggemål.

Begge barnevognsmodeller fåes med en almindelig barnevognskasse på 77 cm, der passer til den første tid med den lille nyfødte. Barnevognen fåes også i XL modellen der har et langt liggemål på 98 cm - specielt udviklet til det danske marked, hvor vi ynder at lade vores børn sove til middag ude til de bliver omkring 3 år.a

Hvilken barnevogn er bedst for jer, kommer an på jeres behov. Bor I i byen vil jeg som udgangspunkt anbefale Varius Pro, bor i på landet vil jeg anbefale Vita med de faste og store hjul. Men så kommer det jo også helt an på hvilken barnevogn i synes er flottest. For det er latså sjovest at køre rundt med en vogn man synes er flot.

Naturkind barnevognene er produceret i Østrig, med stort fokus på økologi og bæredygtighed. Der er blandt andet brugt følgende materialer i barnevognen:

 • økologisk bomuld (GOTS)
  • kalechen, liftbetrækket, køreposerne, parasollen, solskærmen, pusletasken, klapvognshynden, babyindsatsen, seler og insektnettet er udvendigt alle i økologisk bomuld certficeret efter Global Organic Textile Standard.
 • økologisk uld (kbT)
  • fyldet i kalechen, liftbetrækket, køreposerne, pusletasken, klapvognshynden og babyindsatsen er ren ny uld. Den tyske certificering kbT står for "kontrolliert biologische Tierhaltung" - oversat til dansk "kontrolleret økologisk dyrehold". Markerne hvor fårene går må fx ikke sprøjtes og ulden må kun vaskes efter meget strikse regler.
 • træ
  • Klapvognssædet, bunden og siderne i den bløde lift, samt den faste lifts bund er lavet af træ, som regelmæssigt bliver kontrolleret
 • Kork
 • klapvognssædet og håndtagene er isoleret med et lag kork fra ECO certificeret leverandør
 • kokos
  • kokosmadrassen sørger for at babys ryg kan udvikles og støttes optimalt

Skulle I have lyst til at komme og se og mærke hvilken model af de lækre Naturkind barnevogne, duovogne, kombivogne eller klapvogne i bedst kan lide, og også teste om den kan være i jeres bil - så har vores showroom i Støvring åbent efter aftale. Bare send en mail til info@abeunger.dk så sætter vi en aftale i kalenderen.