Slynger og vikler Der er 53 produkter.

Alle vores bæreredskaber tillader en ergonomisk korrekt stilling!

Kig også i vores slynge-FAQ og få hjælp til at vælge det rigtige!

Underkategorier

Strækvikler

En strækvikle er meget behagelig at have på, både for dig og din lille baby, da jersey stoffet er dejlig blødt. Mange synes, at den er nem at starte med, da den, med kun lidt øvelse, kan bindes inden barnet sættes i. Du kan fx binde viklen inden køreturen, og sætte din baby direkte fra bilen ind i den forbundne strækvikle. Når din baby har rundet de ca 9 kg, skal du dog skifte til et andet bæreredskab, da strækket ikke længere yder nok støtte til dit barn.

Skal bruges mave-mod-mave med tre-lags-binding.

Kig forbi vores slynge-FAQ og få svar på dine spørgsmål!

Fastvikler

Det mest alsidige bæreredskab: Det egner sig specielt godt til nyfødte og endda for tidlig fødte børn, da viklen støtter godt omkring barnet, hvilket er især vigtigt ved de helt små babyer. Fastviklen egner sig også godt til de større og tungere børn, da viklen beholder sin blødhed og fasthed ved den øgede belastning.

Med en fastvikle kan barnet bæres mave mod mave, på hoften eller på ryggen. Alle ergonomisk korrekte bindinger er mulige.

Kig forbi vores slynge-FAQ, hvor du får svar på mange slyngespørgsmål.

Ringslynger

Ringslyngen er hurtigt taget af og på og er rigtig god til de lidt kortere ture. Ringslyngen justeres ved hjælp af to ringe og kan bruges både på maven, hoften og på ryggen.

Alle vores ringslynger består af diagonalelastisk viklestof som kan smyge sig dejligt omkring dig og barnet. Ringene er syet fast således at stoffet ikke rynkes eller foldes ("gathered/fanned" skulder). Dette gør, at slyngen kan sprede sig godt over hele skulderen og fordele vægten rigtigt. Det tillader en drejet trådning af slyngen, som giver en mere lige hovedkant.

Ringslyngen tillader en rigtig god stilling for barnets ben og hofter og kan bruges fra fødslen af - også til præmature børn - og til barnet ikke vil bæres mere.

Hvis du er interesseret i en prematur ringslynge fra Storchenwiege, kontakt os via kontaktformularen.

I vores slynge-FAQ får du svar på de vigtigste spørgsmål omkring brugen af slynger og vikler.

Bæreseler

Med en bæresele kan du nemt og hurtigt komme igang med at slynge. Valg mellem MeiTai, vikletai eller en klik-bæresele.

Kig forbi vores slynge-FAQ og få svar på dine slynge-spørgsmål!

Slyngetilbehør

Diverse tilbehør, som gør livet med en slynge endnu sjovere!

Pr. side
Viser 1 - 9 af 53 varer